Jeden by řekl "zase Yamaha", ale ten model je vděčný díky barvám, do této verze mne nahecoval Charon a nakonec jsem to dorazil. Aniž bych to chtěl dramatizovat, dodělání této motorky pro mne znamená mnohem víc, než další model ve vitríně. Díky změnám v Občanském zákoníku mnou časové turbulence zmítají více než je zdrávo, díra v bouřce je pak v nedohlednu... Do toho jsou ještě další problémy, zkrátka, měl jsem na moje poměry dost dlouhou pauzu... No, a doděláním Yamahy jsem si dokázal, že na modely ještě čas najdu... Takže spousta chyb, o geometrii škoda mluvit, celkově z mého subj. pocitu dost upatlané, ale HOTOVÉ a nakonec docela efektní...
Pro úplnost: Základ stavebnice Tamiya YZR-M1 2005, dekály Top Studio, barvy Zero, lepty Charon, Hi-mass breaks od KS Workshop. Kapoty a konverzní díly jsou kopií Top Studia, z části moje, z části věnované Charonem, který poskytl i nějaké elektroniky a konektory a hlavně plexi...
Přiznávám se hlavně k špatnému uchycení držáku výfuku, ale lépe jsem ho tam neposkládal(vím proč, už to ale nešlo opravit)...