Ještě vám v týdnu přihodím pár fotek do vlákna o stavbě, ale ono už není moc co fotit, když stavím stejnou nebo podobnou motorku po xte Věříte, že jsem měl takovou nenáladu z těch nepřesných dekálů, že jsem to chtěl chvíli odbarvit a dát to do jiných barev? Pak jste mne podrželi, takže jsem model dodělal. Je to moje "sběratelská klasika", tj. žádné doplňkové orgie, šlo o radost mít další neobvyklé barevné schéma ve sbírce. Jak jsem psal, kapoty jsou od Maxe, Spojka je TS, další konverzní díly, jako je třeba přepákování (říká se tomu tak?) jsou kopie od TS z M1 08, stejně jako zadní blatník, displej, elektronika, nebo kryt výfuku. Po zralé úvaze jsem nakonec použil staré ráfky, závod jel Colin na sedmipaprskových, ale v této podobě byla motorka představena novinářům. Mám sice sedmipaprsky v zásobě, ale potřebuji ještě další, takže jsem šetřil . Na Yamaze mne baví ta věc, že už umím stavebnici nazpaměť a tak mi práce pokaždé rychle ubývá. Vždycky, když si chci mezi modely dát nějaký relax, sáhnu po M1 . Jen jak se teď dívám na fotky, tak jsem zjistil, že mi chybí nýty na tlumiči výfuku, takže to ještě doplním
Fakt pěkná mašinka!! Barva je super, dekály i když asi nepřesné, jak jsi předeslal, ale to nějak neřešim i tak jsou ty barvy mazec a trochu jsi mě na tenhle bajk i naladil. Tahle modrá je nádherná - myslim odstín.
ale taky jsem si ti na tom něčeho všiml - víčko nádrže nakřivo, neprovrtaná řetězovka, nádobka na zadnim centrálu
Osobně si myslim, že tyhle ráfky jsou hezčí. Sedmiloukotě jsou ted všude
Díky všem za uznání. No, lenost nad řetězovkou nezůstala utajena Víčko no comment,2K lak hrozně zalévá, už jsem si říkal kolikrát že při lakování tu ďuru musím asi vymaskovat. Ale nádobku jsem přehlédl... O co jde? Jestli to půjde, tak bych to opravil... Dík...
Nádobka má bejt rovnoběžná s tělem vlastního tlumiče a ne pod úhlem k němu. Musí přesně zapadnout do výřezu na tlumiči. žlutá lajna je tvoje nádobka a ta musí být podle červených, aspon takhle schématicky
Moc povedený. Škoda té řetězovky, protože tady je to dost vidět a problém s víčkem moc dobře chápu. Já už jsem taky poučenej, abych pak nemusel obrušovat bud víčko, nebo otvor v nádrži. Jinak tvoje klasika, vysokej level.