Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Motorky ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Yamaha YZR M-1 Tech 3 2006, Tamiya 1/12

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Yamaha YZR M-1 Tech 3 2006, Tamiya 1/12

Příspěvekod Dale Cooper » 11 lis 2011, 15:01

Nevím co napsat... nedařilo se snad vůbec nic... :( Zvažoval jsem, jestli ji sem vůbec dát, ale když už jsem ji včera dodělal a je tady zase trochu moc velký klid...
Stavba se neustále komplikovala, vždycky jsem na něco narazil na těch pár fotkách co jsem měl k dispozici... Pro ty, kdo máte dekály od S27 mám upozornění... Jsou celkově hodně nepřesné. Bílý nápis Yamaha na břiše dejte z obtisků z krabičky, S27 je obrovský, pruhy nastříkejte, není absolutně jasné, podle jakých rozměrů jsou vymyšlené, já dal dekál a musel jsem dostříkávat, jinde jsem kus stříhal.

Divné zbarvení, divní jezdci, divný model :-( Snad jen ta podsedlovka je pěkná...
Přílohy
DSC_0099.jpg
DSC_0098.jpg
DSC_0097.jpg
DSC_0096.jpg
DSC_0095.jpg
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Re: Yamaha YZR M-1 Tech 3 2006, Tamiya 1/12

Příspěvekod Grooverider » 11 lis 2011, 15:12

Aaaa, takže Jobův model? :)
Model je pro mě hodně zajímavej a jestli to do důchodu stihnu, tak si ho chci taky postavit. O těch dekálech jsem to už někde četl, takže se vyplatí pruhy stříkat, ale podle mě to nemáš nijak zprasený. ;) Chyby nevidno, u mě výborný a navíc si nejsem jistej, jestli ji tu někdo už stavěl, což myslím, že ne. Btw letošní mistr světa WSBK není tak úplně divnej jezdec :D
Rozestavěno:
Honda NSR500 94' Doohan, Ferrari 312 T4, .....
Naposledy dokončeno:
Yamaha YZR 500 2001 Biaggi, Honda RC211V 2003 Ukawa, Shelby Mustang GT 350 H
Grooverider

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 11 lis 2011, 15:23

Celkově čistě postavený a líbí se mi =D> =D> =D> . Ony problémy bych vysvětlil blbostí ST27, protože oni tyhle obtisky oficiálně určili pro M1 09, což je naprosto mimo mísu...
Ale chyb jsem při bližšim zkoumání taky pár našel. Nejvíc mi do oka praštila lomená nádržka zadního tlumiče, vylezlé víčko nádrže a matka na levé straně motorky na ose kola. Berte mě s rezervou, zrovna dokončuju jiný 07čky a tam jsem to řešil

Groove já jí tady stavěl!!!! Dekály jsem měl Reji model
je to už ale trochu dřívější datum. Motorka byla v Brně naživo, Jindra ji dovezl.
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod romo46 » 11 lis 2011, 18:37

Dale, mne sa model páči. =D> Žltá s čiernou pekná kombinácia , charakteristická pre tento tým. Jedna reklama a hotovo. Divní jazdci - jeden na staré kolená je na vrchole v WSBK a ten druhý asi "divný" je , ale vraj sa vracia do MOTO GP.
Tí borci od ST27 tuším hviezdia ....Akosi sa množia negatívne pripomienky.

Charon napísal:
Groove já jí tady stavěl!!!! Dekály jsem měl Reji model
je to už ale trochu dřívější datum. Motorka byla v Brně naživo, Jindra ji dovezl.

tu je dôkaz.

viewtopic.php?f=149&t=56517&st=0&sk=t&sd=a&start=90
romo46

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 11 lis 2011, 19:21

Divní jazdci - jeden na staré kolená je na vrchole v WSBK a ten druhý asi "divný" je , ale vraj sa vracia do MOTO GP.
Tí borci od ST27 tuším hviezdia ....Akosi sa množia negatívne pripomienky.

Když já nevím... já si WSBK vážil, ale letos mne to fakt zklamalo... Jezdec formátu Checi by ve 40 letech neměl tento šampionát vyhrát... rozumněl jsem, když vyhrál perspektivní a mladý Spies... Pochopím i Biaggiho... má roky, ale byl extra klasa... Ale letošnímu titulu Checi nerozumím... Carlos měl léta k dispozici poměrne kvalitní motorku a....nic.

V podstatě Marco Melandri je mladší, pokud byl v týmu s Checou v MotoGP, byl evid. perspektivnější jezdec a tak mi je divné, proc letos Býk? Já ho neshazuju kvůli věku, v hokeji v tomhle věku válí Jágr i Nedvěd, ale oni byli špička i dříve( i když Petr jen chvilkama)... Carlos byl vždy střed pole....

Ale nerozumím všemu, to se přiznám, třeba měl jen Carlos konečně trochu štěstí, co mu dříve chybělo. A proti čtyřicátníkům nic nemám, už 11 měsíců jsem mezi nimi :-)

A Élisn? Fakt se vrací do MotoGP? Já se těšil, jak mu to příští rok natře třeba Lukáš Pešek... 8-[

Jinak díky za shovívavost, ale tenhle model opravdu úroveň fora neposune... Fakt pechmodel... Ale je to o rukách a ty tentokrát asi měly prázdniny.
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 11 lis 2011, 19:24

P.s.Kromě Charona(model jsem naživo viděl) tuhle verzi dělal ještě někdo... A k těm barvám... mně se to líbí v negativu... Tak jak jezdí teď tedy s převahou černé. To je právě na téhle motorce z roku 06 nejhezčí... Podsedlovka v černé se žlutým pruhem a bílým číslem...
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 11 lis 2011, 19:37

Jo, dělal jí Martan. Je to tady v galerii, tak jsem si na něj vzpoměl, ale až později.
Ještě za sebe řikam, že moje stavba taky nebyla zdaleka bez problémů, hlavně ty pruhy přes hranu dozadu (část boků proti kolenům jezdce, přes hranu), aby z boku byly plynule dozadu, bez schodů

Podsedlovka je pěkná to souhlasim (nemyslim jen model, ale i skut moto) - je to takový žihadlo a v těchto pruzích je jak vosa připravená zaútočit.
trocha přirovnání, ještě, že čeština je bohatý jazyk :wink:
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 13 lis 2011, 22:33

Líbí se mi =D>
Wíťa

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie