Zdravím lidi, možná bych si chtěl koupit model od fujimi, ferrari f40 1/16, našel jsem ho na valce.cz a maj tam tři různý modely v 1/16, ale zajímá mě, jak je to s kvalitou modelu, jak moc je ,,zajímavej" co se týče dílů, asi by to chtělo i fotolepty..? Má s tímhle modelem někdo zkušenosti? lepím převážně tamiyu, tak by mě zajímalo jak je tenhle na tom s kvalitkou a jestli to má cenu za ty prachy, nebo jestli mám koupit jen 1/24 tamiyu.. A taky jestli by mi někdo napsal rozměry jak je velký auto 1/16.. Nikde tady na fúoru jsem nic nenašel a na googlu rozměry taky nejsou, díky moc lidi
Hlavně to neřeš na válce, jsou k.revsky drahý a pak jak píše Beaver tak 50% věcí mají jen v nabídce a kolikrát nesehnatelné. Válku ber jen jako obrovskej seznam modelů....
p.e.t.t.e.r. píše: A taky jestli by mi někdo napsal rozměry jak je velký auto 1/16.. Nikde tady na fúoru jsem nic nenašel a na googlu rozměry taky nejsou, díky moc lidi
To je fór? Rozměry modelu zjistíš tak, že vydělíš parametry zkutečnýho vozu danným měřítkem modelu. Délku např. 4370/16... http://autokatalog.yauto.cz/ferrari-f40-26772/ S Válkou nebývá problém, ale je fakt že u modelů mimo produkci jim to někdy trvá. Chce to se zeptat jak píše Beaver.
mam ju doma a bude s tym hodne roboty. na nete su aj pekne postavene krabicky tak mozes posudit ci by ti to stacilo alebo sa pustis do nejakych uprav. co by som tomu modelu vytkol je nepasujuce zadne veko, sedacky, nezmyselne zapojenie turba, medzichladice....s tamiyou si to uzijes viac
Tak díky za rady, k těm rozměrům to není fúor, jen se mi to nechtělo počítat, tímto děkuji za rozměry, chtěl jsem je jen jestli by se vešlo do poličky, válka je nejdebilnější obchod, co znám, objednával jsem z něho dvakrát a vždycky bylo něco špatně z jejich strany, poslední objednávku mi dokonce chtěli poslat na 3x a pokaždé jsem měl zaplatit poštovné, tak jsem je nakonec poslal do .... Ale objednal bych si znova od nich, když vím, že maj něco co jinde ne-e... Ale asi teda půjdu do tý menší od tamky raději... Nechci vyhodit 3tácy za něco, co není až tak dobrý, nemám rád když něco nepasuje tak jak by mělo... Tak díky za rady chlapi, čauko