příště až budeš chtít polyuretan tak si zavolej, číslo si měl. Abys zase nemusel někde psát že sháníš resin, protože se NĚKDO neozval. Jinak beru v dubnu, možná dřív, takže už nebude problém, stačí jen zvednout tel nebo napsat že máš závazně zájem a pak si přijet.
Ještě t té Asconě, (včera jsem už neměl čas se podrobně rozepisovat) - vytáhl jsem ji z té skříně, abych se ujistil ve svých smíšených pocitech ohledně produkce Gassmodels. Je to tak, jak se mi zdálo na první dojem. Docela slušně odlito, relativně bez bublin (karoserie ve srovnání s konkurencí poměrně hodně silnostěnná). Hlavní negativa: absence čirých odlévaných dílů - přední světla jsou vaku-form, zadní světla a blinkry obtisk(!) na nálitek na karoserii); resinové pneumatiky. Interiérové díly z resinu, ochranný rám z bílého kovu. Obtisky vypadají velmi dobře, logo Cartografu tam sice není, ale soutisk je perfektní. Mám verzi Rothmans Monte Carlo 82 -(Roehl) kromě startovek na RMC jsou tady ještě navíc Safari 83, Pobřeží slonoviny (82?) a San Remo 82 a jména dalších posádek (Toivonen, Vatanen). Teď jsem je díval na jejich web - nabízejí další 2 obtiskové verze Bastos. Když ale vemu, že mě to stálo cca 130 EUR, tak mi ta R5 maxi od jiné italské partičky příjde jako o hodně lepší investice... Pokud jde o případné kopírování aktuálních stavebnic různých výrobců - nebudu se na toto téma na fóru veřejně jakkoliv vyjadřovat. Prosím ostatní účastníky fóra, aby si tyhle věci (když už mají tu potřebu) vyřizovali a dojednávali v soukromí např. maily, SZ nebo u piva.
Jirka Pokorný píše:Aby jsi věděl, jak si lidi mezi sebou dealujou axson...
Ono kdybys sledoval i ostatní věci tak zjistíš že tady nikdo nic nedýluje Já jen beru přes firmu přímo od výrobce a skládáme se tady na to vždy s několika lidma aby to bylo nejlevnější, já z toho nemám ani korunu, takže bysch poprosil o klid.
Jinak můj příspěvek rozhodně nepatřil mezi nápady že by se tady dalo něco okopírovat, od toho sou tu jiní ( nemyslím Petra, ten si lije max. nějaké díly, které využije do jiných modelů a samostatně se nedají sehnat ) a nemluvě o tom že v předchozím tématu tady na tenhle nápad na opajcování už od někoho padl.
Takže milí pánové poprosil bych o smazání některých příspěvků, aby zase někdo nemyslel že se tady bude veřejně mluvit o kopírování tohoto modelu.
150 Eček je pro někoho dost, pro někoho se to dá. Já osobně bych to bral. A když si spočítám to s*aní s formováním tolika dílů a eště dělat dvoudílný formy tak si to radši koupím, protože za tu námahu mi to nestojí. Kdyby si ho někdo objednával a chtěl vzít 2, o poštu bysme se rodělili. Todle auto bylo moje první, ve kterým sem začínal jezdit, takže ho beru jak z nostalgie tak proto že tohle období prostě žeru a moc mě mrzí že se jich nedělá kupa v plastu.
TAkže doufám že už se chápeme. Dodatečně vše nej do nového roku.