Připojuji se ke gratulantům a přeji dlouhou společnou budoucnost . Vzpoměl jsem si na svůj kroužkovací den ,a přikládám foto našeho svatebního kočáru ,akorát ,že to v létě bude už 20 let Takže auto zastaralo ,ale u něj to tak nevadí
Jeje, tak ty už budeš taky v chomoutu Máro. Ale určitě gratulace a ať to spolu dotáhnete co nejdál. Já měl na svatbě svoje auto, takovou starou herku sedana Sierru v modrý metle, ale nerezla a byla nablejskaná, no určitě hezčí než co mám teď ...
No ty jooo, Marku tak jsi do toho praštil...škoda že jsem tě to nerozmluvil...takovej nerozum... Ba ne, přeju fajn život...už to tu zaznělo, možná že to teď tak nevypadá ale je to o kompromisech a o toleranci, to časem poznáš. Hoooodně štěstí
Teda Máro, žes neřekl, jsem v Pce dost často abych Ti mohl, při nějakém dobrém moku, trochu domluvit ... Ale vážně - vše jen to nejlepší, hodně lásky a porozumění a ať Vám to dlouho vydrží Jak píše René, je to o toleranci, vzájemném respektu a i kompromisech ...
Does som to vytiahol z hibernacie. Isli sme s dcerkou nakupovat a auto zaprasene, az za usamy Udrzovat cierne auto v takychto podmienkach je praca ,na plny uvazok. Aspon , ze nie som sam
Je pecka jak tyhle káry parkujete ob místo od sebe.
Já se taky pochlubím. Sice to nemám já v garáži ale v pondělí jsem tu měl navštěvu. Kamarád si na tohle šetřil pár let a teď tuhle Godzzilu zajíždí. Právě to má nejeto 1350 km. Přijede ještě jednou a tak bude i svezeníčko. Protože mi tu jen vyhodil jednu kastli na nafoukani a jel odvezt domu mámu z nákupu, kterou vzal s sebou když jel ke mě. No a nejpravděpodobněji mě čeká tento model. Přemýšlím že bych ho mohl vymrsknout na mistrák a jako podklady a předlohu doložit tu to káru 1:1.
Presne tak, ked som si vsimol tie waste gates na nasavani, az som sa zadychal , krasna masina.
To s tym parkovanim je to uz tak. ,, ked idem zaparkovat, dopredu viem, ze sa nachodim, pretoze to parkujem daleko od ludi. Tie lajny tam nakreslili, tesne vedla seba. Velkost aut sa kazdym rokom zvacsuje a parkoviska sa naopak zmensuju. No a tiez, vzdy sa najdu experti, co ti s radostou vrazia dvere, na dvere a nechaju ti na aute pozdrav v podobe 300 dolarovej opravy prevaleneho plechu, alebo poskodenia laku.