Miloslav píše:JoseFxx píše:Jsi měl jít do 2l diesla, tohle máš to nejslabší co BMW v té době nabízelo. Mě se moc řada 1 nelíbí, hraje si na velké auto ale přitom je vnitřním prostorem menší jak Fabie.
Takový menší popis![]()
Chlapák v BMW: divoký a mužný
Podle Němců jsou řidiči BMW skutečnými rychlíky na silnici, bláznivější už jsou jen majitelé porsche. Jsou považováni za sportovní a arogantní řidiče, kteří ale nejsou tolik úspěšní jako porschisté. BMW je každopádně považováno za nejvíc "mužnou" značku.
Slušňák ve Fordu: chudý a ošklivý
Řidiči Fordů se zřejmě v Německu musejí potýkat s velkou dávkou zlomyslnosti. Podle výzkumu nenajdete v žádném jiném autě škaredějšího a méně sportovního řidiče než ve fordu. Zákazník této značky je podle respondentů spíše chudý, starší a k manažerskému obleku má hodně daleko. Na druhou stranu ho ale zdobí skromnost a slušnost.
Ty jo to je masírka. To psali v Blesku????
V němwcku se hlavně říká " Kdyžnemáš pořádný péro nobo pěkný kozy a prdel. musíš si koupit BMW nebo Porsche.
Bohatej v BMW, tady to má kdejakej kikán![]()
Jeden ze života:
Pán u řidčských zkoušek získalů pouze 20 bodů z testů. komisař mu říka , že neuspěl.
On na to:" to je blbý, zrovna jsem si koupil nové BMW".
Komisař: "Vy máte BMW? Na to vám těch 20 bodů bude stačit".

A Mílo víš že když jsem to kupoval že jsem si na tebe vzpoměl ? Jen jsem si říkal : Ten mi dá !! Co si to proboha koupil ?

A jen jsem čekal kdy se tu objevíš.

Ne, každej asi máme své vysněné auto které by jsme chtěli mít v garáži. Někomu se to povede splnit. Někomu ne. U mě to s tímhle autem bylo tak nějak od srdce. Dvakrát jsem od něj odešel ale v hlavě mi to nějak lítalo pořád. Prostě se mi zalíbilo a řekl jsem si že pro nás dva bude stačit. Přeci jenom když do toho sednu tak jsem schopnej za víkend na něm namlátit 700-1000 km jak nic. Takže při tom najezdu co to ted ma, tak doufam ze nejakou dobu bude proste fungovat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE