Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Můj pracovní stůl

Odeslat odpověď
Příspěvků: 709 • Stránka 46 z 48 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
  • Odpovědět s citací

Re: Můj pracovní stůl

Příspěvekod JoseFxx » 23 led 2021, 23:03

Já jeden scháním Honzo. Napsal jsem ti zprávu.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Cwok » 23 led 2021, 23:38

Hanz.77 píše:Na auta ok. Ale na 1/48 uz je to fakt malé.
Na jaře budu dělat lakovnu v garáži. Tak kdyby někdo pak chtěl jeden tenhle box bude volný. Nechám ho za odvoz a nebo ho pak někomu daruji a dovezu nekam na soutěž. Ja tedy jestě k němu mam přidělaný externí odtah. To co tam je, to moc nestačí. Počase se ty lopatky stejně zaflákají barvou a pořad to rozebirat a cistit me fakt nebavilo. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak údržba se mi zdá být jednoduchá protože je to klasický univerzální ventilátor do počítačových skříní který stojí pár korun a dokonce si mohu vybírat mezi kvalitou otáčky a účinnosti proudění...Akorát si musím ještě zjistit cenu toho filtru ale to taky nebude závratná částka... :-s
Cwok se loučí...Allah Akbar ať tě doprovází na cestě plné strastí a nedovolí ti slepit ruce... [-o<

viewtopic.php?f=334&t=132172

Grand Turismo on-line de Saint-Exupéry-Croix - A Cwok Rh:B- Logitech G29 : https://youtu.be/Qysfd3jU06M
Cwok

• Odpovědět s citací

Příspěvekod AtomeK » 23 led 2021, 23:52

Cwok píše:
Hanz.77 píše:Na auta ok. Ale na 1/48 uz je to fakt malé.
Na jaře budu dělat lakovnu v garáži. Tak kdyby někdo pak chtěl jeden tenhle box bude volný. Nechám ho za odvoz a nebo ho pak někomu daruji a dovezu nekam na soutěž. Ja tedy jestě k němu mam přidělaný externí odtah. To co tam je, to moc nestačí. Počase se ty lopatky stejně zaflákají barvou a pořad to rozebirat a cistit me fakt nebavilo. :-)

Tak údržba se mi zdá být jednoduchá protože je to klasický univerzální ventilátor do počítačových skříní který stojí pár korun a dokonce si mohu vybírat mezi kvalitou otáčky a účinnosti proudění...Akorát si musím ještě zjistit cenu toho filtru ale to taky nebude závratná částka... :-s

Filtr aktuálně 239 korun
" Patlám pro svou radost ..... a učím se tím trpělivosti "
Rozestavěno:
Tomovi HASIČI 1/87
Scania R 6x2 1/24
Hotovo :
Tomovi HASIČI 1/87
AtomeK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Cwok » 24 led 2021, 00:04

No super takže za 300 máš celej novej vnitřek a to se vyplatí... Takže kdo uvažuje o pořízení ať si dá pozor na rozměry.Záleží co stavíte...
Cwok se loučí...Allah Akbar ať tě doprovází na cestě plné strastí a nedovolí ti slepit ruce... [-o<

Grand Turismo on-line de Saint-Exupéry-Croix - A Cwok Rh:B- Logitech G29 : https://youtu.be/Qysfd3jU06M
Cwok

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 24 led 2021, 02:26

Jo tady u tech skladacich je to řešeno jinak. Ja mam jeste tu Fengdu kde je pevné tělo. A tam je to řešeno pomocí lopatek. Něco jako na způsob vývěvy.

GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 24 led 2021, 08:00

AtomeK píše:...koupil jsem do ložnice obyčejnou skříň...

Jaké má ta skříň rozměry a kde jsi jí kupoval?
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Cwok » 24 led 2021, 08:13

AtomeK píše:Tak po roce a půl bydlení v podnájmu, kdy jsem se odvážil patlat vyjímečně ve sklepě a rekonstrukci koupeného bytu jsem si konečně dodělal patlací skrýš. Předtím jsem měl klasický psací stůl a police k tomu, prošel jsem si tohle téma a inspirovalo mě ...koupil jsem do ložnice obyčejnou skříň, nechal do nich nařezat čtyři police a všechny ty krámy, kromě stavebnic jsem do ní narval :) Má to obrovskou výhodu - můžu nechat vše na pracovní desce, nic neuklízet a jen třísknout s dveřmi :) Nevýhodou je, že musím sundat lampičku s lupou, když chci zavřít dveře, ale to se dá přežít...Stříkání airbrushem bude probíhat v kuchyni..

Musím ti pochválit to je moc pěkné malé útulné místečko. =D> Ten kdo má garsoniéru tak ideál...A že budeš stříkat v kuchyni no a co...hlavně nezapomeň sklidit veškerý vyndaný jídlo než začneš stříkat aby jsi ho nekontaminoval...

Cwok

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Cwok » 24 led 2021, 08:19

Hanz.77 píše:Jo tady u tech skladacich je to řešeno jinak. Ja mam jeste tu Fengdu kde je pevné tělo. A tam je to řešeno pomocí lopatek. Něco jako na způsob vývěvy.

Jo jasný to má ten motor bokem vím... takže říkáš že u toho je naprd údržba A zpřístupněním pouze demontáží...Tady sundáš Klimatizační rouru a štětečkem ho oprášíš , Až se za fláká koupit jiný...

Cwok

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jordan04 » 22 bře 2021, 18:37

Tak se pochlubim novou dílnou. Obsadil jsme technickou místnost a ladim k dokonalosti :D
IMG_20210322_183236.jpg

IMG_20210322_183227.jpg

Nekvaltuj s modelem když garáž je ještě daleko :wink:
jordan04

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 22 bře 2021, 23:58

Krása =D>
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Cwok » 23 bře 2021, 05:54

jordan04 píše:Tak se pochlubim novou dílnou. Obsadil jsme technickou místnost a ladim k dokonalosti

Ty dřevěný organizační šuplíky z Ikea jsou skvělé , taky mám a rozměrově na nářadí super.... Jinak dobře zašitý kout... ;-I

Cwok

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 25 bře 2021, 21:46

Máš to hezké, taková dobrá zašívárna :lol: A basička něčeho dobrého po ruce :grin:
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 06 dub 2021, 18:20

Když byly Ty Velikonoce, tak se podělím o náš výtvor. Čtyřletá vnučka chtěla barvit vajíčka. Babi nemohla, tak jsem to zmákli spolu :)
Přílohy
VV2.jpg
VV1.jpg
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 23 pro 2021, 19:55

Příjemné prožití vánočních svátků a hrkavé dárečky od stromečkem přeje Jan
Přílohy
PF.jpg
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 19 čer 2022, 20:29

Nejen na můj pracovní stůl, ale do všech míst pracovny jsme nastěhovali věci z bytu staršího syna, neb jej předělávají. Teď, když je draho.... Jenže jak to bývá, lepší teď než nikdy (:) Zatím to trvá něco přes dva měsíce a prý ještě mám být trpělivý.... První ztráty : úplně sama prý spadla z police krabička s nářadím a krabička s drobnými díly, když tam snacha cosi hledala :crazy:
vrugeova

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 709 • Stránka 46 z 48 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48

Zpět na Diskuse