Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F1 pokec

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: F1 pokec

Příspěvekod Rolfi » 29 kvě 2016, 15:11

Tak to dopadlo jak to dopadlo....co mě teda zajímá nejvíc...co tam kuva dělalo to děcko Bibrovo....
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 29 kvě 2016, 16:26

Sledoval jsem jen na mobilu. Byl jsem na cestach. Takze vecer si to pustim cele a jsem doopravdy zvedav co tam ti mechanici predvedli za komedii. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 29 kvě 2016, 16:31

Prej neměli přichystaný gumy na pit stop, či co :lol:
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod magellan » 29 kvě 2016, 20:24

Pneu pripravené mali (žlté softy, pre Monako najtvrdšia sada), ale na poslednú chvľu sa rozhodli pre červené supersofty, ktoré mali v garáži až niekde vzadu...len mi hlava neberie prečo špekulovali, na prvom mieste, ktoré mal Ricciardo už v nájazde do boxov isté a na trati de facto bez priestoru na predbiehanie mohol odjazdiť zvyšok preteku aj na kondómoch. No a vo Ferrari by sa mali zamyslieť nad tým, či predsa len neskúsia nasadiť do pretekov dvoch jazdcov... :lol:
moja galéria
magellan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 29 kvě 2016, 20:34

magellan píše:Pneu pripravené mali (žlté softy, pre Monako najtvrdšia sada), ale na poslednú chvľu sa rozhodli pre červené supersofty, ktoré mali v garáži až niekde vzadu...len mi hlava neberie prečo špekulovali, na prvom mieste, ktoré mal Ricciardo už v nájazde do boxov isté a na trati de facto bez priestoru na predbiehanie mohol odjazdiť zvyšok preteku aj na kondómoch. No a vo Ferrari by sa mali zamyslieť nad tým, či predsa len neskúsia nasadiť do pretekov dvoch jazdcov... :lol:

Děkuju za info. Na ulozto to ještě není ke stažení. Grrrr..... . A přesně jak říkáš: Nad čím spekulovali to teda nevím když měl jisté první místo. V těch uličkách se toho doopravdy nic moc vymyslet nedá.
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fairfax » 31 kvě 2016, 08:48

To Hanz a Renda: No to byly zajímavý prognózy .... :D ;-I
V něděli už jsem se cítil blbě, pak mě se začátkem závodu skolila horečka, tak jsem toho moc neviděl, až včera večer ze záznamu. Celý pondělí jsem naštěstí proležel a byl rád, že nenatrefím na rádio, net, nebo televizi a pak se mě ve 20hod tchýně s blahosklonným výrazem ve tváři zeptala: "Je to pravda, že vyhrál Hamilton ?" A já: "Ne nevím, ještě jsem to neviděl a nechci to vědět." A ona: "Né, opravdu, podívej, tady je to napsaný, že vyhrál Hamilton." A jak mi oscilovalo každý písmeno v hlavě "H-a-m-i-l-t-o-n", ku..va, se mi vařila krev v žilách .... :evil: 8-[ .... tak jsem jí pěkně poděkoval ... :?
No co k závodu jinak dodat. Začátek i když asi safety car nutný, tak nuda. Ale jinak lepší průměr. Pár bouraček k Monaco prostě patří a ve 37 kole, jak Hamilton projel šikanou a pak to Ricciardovi přiskříp .... ještě že se tam kluk australskej nenacpal a žádný velký haló kvůli tomu. Štěstí Hamiltonovi přálo, že z toho pro něj žádný penále nebylo ....
Ricciardový poslední zastávky v boxech je ale škoda převeliká. :bad: :bad: Alonso se na Meku vyšvihnul, švihák jeden :-D a Ferrari teda slabota. Celkově si myslím, že závody v Monacu jsou dost přeceněný, určitě už to pro mě není závod závodů s velký "Z". Na předjíždění hrůza a když si vezmu jak je to v tý rychlosti úzký, jedna chybka a konec, tak mi příjde, že si to ani piloti moc nevychutnaj. Prostě jenom velká párty na jachtách a v kasínech pro horních 10.000. Určitě velká gratulace Pérezovi se Saharou za třetí místo ! :celeb:
Naposledy upravil Fairfax dne 31 kvě 2016, 11:27, celkově upraveno 1
Poslední dokončené:
Zent Cerumo ,Toyota GT-One, Mercedes CLK-GTR, Renault R24, Honda RA272, Porsche 956, Lotus 107B, Benetton B192, Lotus 99T, Braun Tyrrell, Dome Zero, Ferrari 330P4,
Porsche 959 RSR viewtopic.php?f=165&t=88539
Porsche 911 GT1 viewtopic.php?f=165&t=85656
Porsche 917K viewtopic.php?f=165&t=83040
Fairfax

• Odpovědět s citací

Příspěvekod .MG. » 31 kvě 2016, 09:10

Monaco je jednoznačně nejhorší GP v kalendáři. Pokud nepřijde déšť, pak je to většinou nuda a jezdí se jen dokola. Naštěstí máme k dispozici ještě jedno želízko v rukávu a to jsou týmy a mechanici. Jednou povolají jezdce do boxů aby nesmyslně prohrál, podruhé mu zase zapomenou nasadit kola. No prostě fraška.
Jakožto fanda Indiánů jsem byl maximálně spokojený, krásný výsledek.
A stejně jsem to viděl i s oním protekčním mladíkem.
Loni Max rozmlátil auto o soupeře, letos už se zlepšil, boural jen v tréninku, kvalifikaci a závodě a to ne do konkurence ale do zdi.. Takže Monaco přeci jen má jednu vlastnost - odděluje piloty od řidičů.
http://zaobzorem.webgarden.cz/rubriky/vitej-cizince - můj web o majácích, rozhlednách a věžích
.MG.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod magellan » 31 kvě 2016, 10:16

Tak v Monaku sú a boli vždy karty rozdané už pred pretekom bez ohľadu na to, kedy sa tam pretekalo. Mediálny humbuk (a je jedno či pozitívny, alebo negatívny) okolo Verstappena mi tiež lezie hore krkom, ani samotný pilot nie je môj favorit, ale za nedeľný pretek by som ho až tak veľmi nekritizoval. Áno, vďaka svojej chybe štartoval ako posledný z boxov, ale na desiatu priečku poradia na okruhu kde sa "nedá" predbiehať sa nedostal vďaka svojej neschopnosti a ani ho tam nikto nepresuneu virtuálne. V jeho situácii by v top aute, ktoré preukázateľne malo výkonnostne min. na pódium by riskoval každý pilot aby dosiahol aspoň na nejaké body...a nestalo sa po prvý raz, že to nevyšlo ani onakvejším jazdcom. A keď môže byť majster sveta pilot, ktorý oveľa skôr a vo vlastnej réžii dokázal rozlákať svoj voz v rýchlosti možno aj menšej ako 50km/h, tak na tom Mad Max možno nie je až tak zle...

Čo sa týka Hamiltona a jeho údajného šťastia v podobe nepenalizácie za skrátenie šikany, tak si nespomínam na žiaden prípad kedy by za také niečo vôbec niekto kedy bol penalizovaný. To by tú šikanu musel "strihať" častejšie ako len raz, alebo by skrátením musel získať pozíciu.
moja galéria
magellan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan_PN » 31 kvě 2016, 11:18

Ja pozerám preteky v Monaku každý rok preto, aby som si našiel nejakú ideálnu jachtičku - no nedarí sa mi to... :)

Preteky to neboli zlé, no kazili mi ich ,,odborné" komentáre (neustále dokola opakované) o tom, ako sa z hrdinu stala nula a koľko balíčkov vylepšení už bezvýsledne minulo Ferrari. Tomu hovorím skutočne nezaujatý komentár...
Chcel by som tých frajerov vidieť v osemnástich rokoch míňať tou rýchlosťou s milimetrovou presnosťou všetky tie zvodidlá. Nezvládajú to iní bardi než je chlápätko Max.
No jeho kolegu mi bolo naozaj ľúto, keď tam tak bezmocne parkoval bez gúm a hľadali sa tie pravé... :cry:
Dokončené:
Ferrari F612 Scaglietti, http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=165&t=77315
LaFerrari, http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=165&t=87440
Rozostavané:
Ford GT
Milan_PN

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zoltan » 31 kvě 2016, 13:05

Ja som očakával viac faciek. Autá boli nastavené na suché trate - príklad: Kimi to proste neubrzdil.
Max 18! - nebúral aj minulý rok?
Bolo mi lúto Riccarda - robia zneho Webbera! ... škoda.
Milan - v tomto roku by som vedel vybrať Yachtičku!!!
ifz
Model-Art Vinica, 2020 : http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=941&t=115032
skuoinka: F599 GTO Nero Cavalli
Rozrobené: McLaren MP 4/6, Ferrari Italia LW
Zoltan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod milanj » 01 čer 2016, 16:43

Fairfax :
Ak by si niečo spravil "tchýni", tak by Ťa musel každý sudca oslobodiť.
milanj

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fairfax » 06 čer 2016, 14:35

milanj: V to někdy doufám, protože je to někdy ..... že bych ..... člověk prostě musí raději popřít sám sebe .... :crazy: :grin:
Poslední dokončené:
Zent Cerumo ,Toyota GT-One, Mercedes CLK-GTR, Renault R24, Honda RA272, Porsche 956, Lotus 107B, Benetton B192, Lotus 99T, Braun Tyrrell, Dome Zero, Ferrari 330P4,
Fairfax

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fairfax » 31 črc 2016, 10:39

Tak proběhlo pár velkých cen a po Maďarsku vede Hamilton a Rosberg se posunul na druhou pozici. Pár GP bylo průměrnějších, ale i přesto, že GP Maďarska nebylo zdaleka jako vloni, tak začátek a po první výměně kol to bylo nachvíli dost zajímavý a posledních 10-15 kol bylo napínavých až, až. Pro mě osobně byla velká škoda, že se Kimi nedokázal dostat přes Verstapena a za ten přiblblej manévr co si urval levou bočnici předního křídla mě dost naštval. Příjde mi, že mu vždy trvá dlouho, než se k něčemu odhodlá a teď mi to přišlo naopak zbrklé a předčasné, měl přes deset kol do konce tuším, tak mohl počkat, ale je jasný, že je to složitý, úzká trať a mistři vědí lépe. U Vettela jsem čekal že dojede Riciarda mnohem dříve, na to jak měl Riciardo starý pneu a těch pár kol před cílem jsem to ani moc už nečekal, podobně tak i u Rosberga i když Hamiltona pěkně stíhal .... Celkově si mi Maďarsko líbilo.
Uvidíme co přinese dnešek. Velká cena Německa, nooo, to bude snad hoodně zajímavý !!! :mrgreen:
Poslední dokončené:
Fairfax

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 31 črc 2016, 10:41

Doufam. Madarsko pro me nebylo nic moc az na poslednich 10 kol kde jsme doopravdy jen branili pozice.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fairfax » 02 srp 2016, 22:27

Hanz.77 píše:.....az na poslednich 10 kol kde jsme doopravdy jen branili pozice.

To je hezky napsáno .... :lol: :lol:
GP Německo mělo pěknej začátek a tak do poloviny to vypadalo napínavě podobně jako v Maďarsku, ale druhá půlka až do konce stála za ...... nuda :( :sleep: ..... teda z pohledu fandů Ferrari, jinak to mohlo být pro nějaký limonádový bijce docela i zajimavý. :grin:
Poslední dokončené:
Fairfax

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse