Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Fairfax píše: tak první náznak Hamiltona zleva a pak rychlá klička doprava a šup na trávu a to by nebylo, aby nesejmul rovnou i svýho kolegu-hlavního konkurenta .....
.MG. píše:letošní první VC co jsem neviděl. Když jsem zkoukl výsledky, řekl jsem si ještě že tak. Vidět jak ten protekční adolescent vyhrál, měl bych zkaženej celej den. Inu jakej táta, takovej syn. No a s Kvijatem, to bylo jasný ne ? Před Putinem ho nemohli vyhodit a nemá tak vlezlýho tatíčka, co by mu umetal cestičku, tak hold musel sedačku opustit.
Fairfax píše:Pardon, chtěl jsem se koukat na kvalifikaci, ale nahrál jsem si jenom tréning a výsledky co jsem psal patří na poslední, třetí tréning, prostě tak moc jsem chtěl vidět kvaldu, až jsem se upsal .....![]()
magellan píše:Hm, asi sme pozerali každý nielen inú kvalifikáciu, ale i pretek...
vrugeova píše:Alespoň byla trochu legraceHoši od Mercedesu se opravdu milujou
Hanz.77 píše:Prostě a jednoduše. Tak dlouho se dráždí býk až se prostě utrhne !!![]()
PS: No taky bylo uz na čase !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník