Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Čo máte v garáži? (pokec o autách a iných vehikloch) :)

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Co mate v garazi ???

Příspěvekod pistonleros » 05 črc 2011, 20:27

Tak se uklidníme. Hošíkovi asi bude 10let a plácá. Přejdem příspěvek jako by nebyl... A bude líp. 8)
Černá není barva, to je stav mysli...
2CV - hromada kachen
Praga V3S AD80
Hotovo:
Zetor Crystal 8011
STAVOSTROJ KNB-250
pistonleros

• Odpovědět s citací

Příspěvekod .MG. » 05 črc 2011, 20:31

přesně Hugo to neřeš.Já taky na svýho mazlíka nedám dopustit, jen to není auto, ale pes, takže se má líp než ta plechovka pod oknem. No ale mohl bych jí zase jednou po roce asi umýt, to jo.
http://zaobzorem.webgarden.cz/rubriky/vitej-cizince - můj web o majácích, rozhlednách a věžích
.MG.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 05 črc 2011, 20:33

Radek3057 píše:Od tohohle topicu jsem čekal o něco více než oktávku v tdi či dvojkovýho golfa nebo kozí dech, prostě nějakou tu parádičku na čem může spočinout oko a zaplesá srdce každého kdo má benzín místo krve, se to tu nakonec zvrhlo v prostou ukazuvačku vehiklů (na vyjímky )

Ty si zřejmě pleteš pojmy s dojmy, možná i průjmy :-D Pokud čtu správně, tak vlákno se jmenuje: Co máte v garáži??? Nikde tam není napsáno: Co byste chtěli mít v garáži???
Takže tvůj příspěvěk je opravdu trochu mimo.
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 05 črc 2011, 20:42

Asi to nebylo moc dobře pochopeno, nikoho jsem neurážel,ani nikoho nepomlouval, čím jezdím je moje věc,nevím co to kdo vytahoval,jen jsem z auta a příspěvku prvního topicu pochopil,nejspíš nesprávně že by se mělo jednat o nějaké zajímavé kousky v garážích zdejších modelářů,začalo to krásným mustangem a poté se to podle mě špatně zvrhlo špatným směrem. Tak jako do téma Chrochtárna by neměl patřit výtvor kdejakého čičmundy,nebo do téma veteránů škoda 120.

Nemám ve zvyku škatulkovat lidi podle toho v čem jezdí nebo nejezdí,a tak můj příspěvek nebyl míněn.Prostě z prvního příspěvku podle mě vyplynulo že místo superba by měl dolin hodit fotku nějakého vyšperkovaného veterána,nebo někdo jiný zrestaurované "simky" či Porsche. Toť vše,niv víc nic míň
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pedro71988 » 05 črc 2011, 20:46

hugo nagel píše:aky vehikel? kazdy mame to na co mame ale ide o to ze k tomu pristupujeme z LASKOU!!!!!!!
za to ze ty svoj vehikel povazujes za vehikel za to my nemozeme :evil:

Nech je auto akékoľvek, dobré, či zlé, každé má svoju dušu a vlastnú povahu :)
Nemám nič exotickým, drahým, či upraveným autám, ale viem aké sú pomery a viac ma zaujme a pri srdci zahreje napríklad taká 110R v dobrom stave, ako nablískaný Aston, či Ferrari, o ktorom vie jeho majiteľ len toľko, čo sa dozvedel z predajných prospektov...
Ešte ani jeden model mi nevyšiel tak, ako by som chcel, ale zlepšujem sa, pomaličky, ale isto :)

http://martinovsvet.blogspot.com/
http://www.kpmzilina.sk
Pedro71988

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloš Völkl » 05 črc 2011, 20:54

.MG. píše:
Radek3057 píše:Od tohohle topicu jsem čekal o něco více než oktávku v tdi či dvojkovýho golfa nebo kozí dech, prostě nějakou tu parádičku na čem může spočinout oko a zaplesá srdce každého kdo má benzín místo krve, se to tu nakonec zvrhlo v prostou ukazuvačku vehiklů (na vyjímky )

a cos myslel ? že se tu nudí milionáři, co mají doma Astony a Ferrari ? Ti by rukama nedali dohromady ani kliklak, natož nějaký parádní model.

:grin: :grin: :grin:
Naposledy upravil Miloš Völkl dne 05 črc 2011, 21:26, celkově upraveno 1
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Miloš Völkl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 05 črc 2011, 21:01

Audi A4 1.8 Turbo, 110 Kw (150hp ) předohrab, r.1997. Audinu mám 5 let a za tu dobu jsem do ní nevrazil snad nic krom provozních kapalin, destiček, kotoučů a benzínu. Tuzing žádnej, ale mam v garáži decentní křídlo(prodloužení střechy) a ještě v krabici stavitelné zadní tlumiče KONI. S autem nemám sebemenší problém a další moje auto bude zase Audi, tentokrát ale asi TDI a combi quattro.

Audi A4 50.JPG

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Madish » 05 črc 2011, 21:48

Dekon: To byly káry :shock:

Tohle je v rodině napsaný na mně kvůli papírování a jezdim s tim, když jsem v Mostě. V Praze se všude dostanu rychleji MHD a běháním, takže dýzložrouta (2,5TDi) nechavam tátovi, kterej radši jezdí s Prassatem, než aby zamazal Golfa V :D

Seriovka, 110kw, 4motion a jelikož s tim jezdili jako prase tak to má vyměněno hodně dílů z podvozku a rozpadá se turbo, tak se čeká, kdy přestane fungovat uplně :D

"Každej chce kedlubny!"
http://www.kedlubna.com
"Ronnie Peterson - Narodil se, aby jezdil s čímkoli, ale hlavně bokem"
F1 Racing, 05/2008
Madish

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 05 črc 2011, 22:04

Radek3057 píše:Asi to nebylo moc dobře pochopeno, nikoho jsem neurážel,ani nikoho nepomlouval, čím jezdím je moje věc,nevím co to kdo vytahoval,jen jsem z auta a příspěvku prvního topicu pochopil,nejspíš nesprávně že by se mělo jednat o nějaké zajímavé kousky v garážích zdejších modelářů,začalo to krásným mustangem a poté se to podle mě špatně zvrhlo špatným směrem. Tak jako do téma Chrochtárna by neměl patřit výtvor kdejakého čičmundy,nebo do téma veteránů škoda 120.

Nemám ve zvyku škatulkovat lidi podle toho v čem jezdí nebo nejezdí,a tak můj příspěvek nebyl míněn.Prostě z prvního příspěvku podle mě vyplynulo že místo superba by měl dolin hodit fotku nějakého vyšperkovaného veterána,nebo někdo jiný zrestaurované "simky" či Porsche. Toť vše,niv víc nic míň

Kdybys ses pořádně podíval tak zakladatel topicu nebydlí tady,ale v Kanadě tak je dost pravděpodobné,že nebude mít v garáži Škodu 120 ...
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 05 črc 2011, 22:20

První moje kára byla Škoda 440 Spartak pak přes několik dalších typů Škodovek a nějaký Japonce jsem cca před 15ti lety skončil u amerik. Poslední můj kousek Chevrolet TransSport (Venture, Pontiac Montana), 3,4l, 190PS, 7míst, automat, plná výbava mimo kůže.
Přílohy
chevy1.jpg
chevy2.jpg
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 05 črc 2011, 22:36

Radek3057 - Ty si z tohto
V topicu s nazvom "smrt pseudotuningu" som si vsimol, ze vela z nas ma svoju "hracku", na ktoru je patricne pysna a mozno by sa oplatilo podelit sa o fotografie s ostatnymi pacientami.
Takze ,keby ste sem zavesili fotky svojej masinky a popripade vysvetlli, preco marite cas a peniaze, na tak drahe hracky.

vyčítal niekde že to musia byť len rarity? Ja nie, ja tam vidím svoje "hračky" a pre niekoho je jeho hračka Favorit a pre iného veterán Simca či Mustang..... :-k
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 05 črc 2011, 22:41

beaver píše:
Radek3057 píše:Asi to nebylo moc dobře pochopeno, nikoho jsem neurážel,ani nikoho nepomlouval, čím jezdím je moje věc,nevím co to kdo vytahoval,jen jsem z auta a příspěvku prvního topicu pochopil,nejspíš nesprávně že by se mělo jednat o nějaké zajímavé kousky v garážích zdejších modelářů,začalo to krásným mustangem a poté se to podle mě špatně zvrhlo špatným směrem. Tak jako do téma Chrochtárna by neměl patřit výtvor kdejakého čičmundy,nebo do téma veteránů škoda 120.

Kdybys ses pořádně podíval tak zakladatel topicu nebydlí tady,ale v Kanadě tak je dost pravděpodobné,že nebude mít v garáži Škodu 120 ...

Nech bejt, co když má sběratelskou stodvácu v kombajnu a s maskou podobnou Dačce????
Byly na vývoz hlavně do británie a za velkou louži možná taky :-D :-D :-D :-D :-D
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 06 črc 2011, 05:40

greenWOLF píše:to Martin: poprosím drobné upřesnění - jsi stále "za louží" nebo zpátky v Evropě? 8-)

Uz som , za louzi skoro 10 rokov. a ano,velmi casto sa mi cnie, za nasim sposobom myslenia a soferovania.:)
Tiez som chcel podotknut, ze ked som toto tema zakladal,nemal som , na mysli, nadupane veterany,alebo dream cars. Nikdo predsa nemoze ocakavat, ze bezny smrtelnik, co sa stara o rodinu a denne bojuje o prezitie, si len tak z roztopase odpise z dani lamborgini diablo.
Islo mi skorej o nas , co sa cireho nerozumu, stihnu podelit o svoju pychu , na styroch kolesach. A je uplne jedno, ci vas vezie , do prace,alebo na zraz veteranou. Myslim si , ze stav auta, napoveda vela o povahe/charaktere vodica a je skvele , ze ste ochotny sa o svoje stvorkolesove baby podelit v kruhu modelfora. Trosku ma mrzi , ze sa nemozeme stretnut a predebatovat to osobne.
Mam rad nadcencou a som Vam velmi vdacny, za kazdy prispevok [-o<

BTW: inak jazdim na Nissane afotky svojich starsich "priblizovadiel" vyhladam a vlozim onedlho"
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 06 črc 2011, 05:44

Maverick117 píše:Radek3057 - Ty si z tohto
V topicu s nazvom "smrt pseudotuningu" som si vsimol, ze vela z nas ma svoju "hracku", na ktoru je patricne pysna a mozno by sa oplatilo podelit sa o fotografie s ostatnymi pacientami.
Takze ,keby ste sem zavesili fotky svojej masinky a popripade vysvetlli, preco marite cas a peniaze, na tak drahe hracky.

vyčítal niekde že to musia byť len rarity? Ja nie, ja tam vidím svoje "hračky" a pre niekoho je jeho hračka Favorit a pre iného veterán Simca či Mustang..... :-k

presne tak
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 06 črc 2011, 06:20

OK, takze tu je zopar, z casou minulych...
Přílohy
bullitt.jpg
no a mustang snormalnymi blatnikmi a klasickymi kolesami
tracker.jpg
Chevy tracker, Vlastne vitara, bol modry, velmi modry....
zima 006.jpg
v zime 2006 napadol vo Vancouveri sneh, vteda som garaz nemal,takze mustang rdzavel , na dvore, Jeep Cherokee bol moj priblizovak, mal som ho strasne rad,ale ta spotreba :(
rangerslope.JPG
v lese
ranger manicka.JPG
Ford ranger 1987, 7 inch lift, vyfuk, kola a manicka
Martin Hatala

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse