Míra Zn. píše:Já mám s Válkou zkušenosti zatím jen dobrý, modely sehnali všechny co jsem si objednal. S objednáváním ze zahraničí žádný zkušenosti nemám, takže jsem rád že tady takovej zprostředkovatel vůbec je. Co máš za špatnou zkušenost?
Přímo nějakou hodně špatnou nemám, ale třeba jednou mě poslali mejl, že posílají jeden model z těch pěti, co jsem měl objednaný, po dvou měsících další a pak, že posílají zbylé tři,. ale dorazily jen dva a třetí zapoměly poslat a poslaly ho až další tejden.
Takže na jednu objednávku jsem platil čtyřikrát poštovný a balný

Co jsem začal trošku pracovat s PC a začínal využívat on line obchody, tak jsem kupoval jen od války a lidi mě tady na foru nechápaly (že mě na to baví porát čekat, že jsem asi strašně bohatej, že kupuji od války,....atd)
Mají šíleně pestrej sortiment, to jó, ale hodně věcí musí objednat u výrobce, protože to nemají skladem a pak čekáš třeba i půl roku.
Samozdřejmě, že některý věci se dají sehnat jen u války, pak člověku nic jiného nezbyde.
Teď už jsem přišel na levnější obchody a který mě to pošlou do druhýho dne po objednání

Model box
MPM
aj.
Tyhle používám nejčastějc.