Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

GT CUP 2018

Odeslat odpověď
Příspěvků: 439 • Stránka 20 z 30 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30
  • Odpovědět s citací

Re: GT-CUP 2018

Příspěvekod Milan Mynář » 11 lis 2018, 14:17

Tohle je to Camaro, kvůli kterému bylo tolik křiku v Šumperku?

Camaro.JPG

Milan Mynář

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 11 lis 2018, 14:20

Jeeežiš, už to nech bejt....
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Mynář » 11 lis 2018, 14:27

Jen jsem se zeptal, to se snad smí, nebo ne?
Milan Mynář

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 11 lis 2018, 14:49

Ale smí. Ano je.
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 11 lis 2018, 15:00

Milan Mynář píše:Jen jsem se zeptal, to se snad smí, nebo ne?

Jasně že smí.... :)
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 11 lis 2018, 15:37

Všem přeji hodně zdaru v dalších kolech CUPu. Už beze mne, mojí blbostí, naivitou a propagandě, jsem já i s modelem K.O./R.I.P.. Hlavně, že se model líbí mně. Pokud někde soutěžit, tak mimo CUP. Teď už budou mít klid snad všichni, hlavně já. Pro pobavení se najde něco jinýho. Díky za pochopení.
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 11 lis 2018, 16:38

No, pokud k tomu přidáš probíhající promazávání svých příspěvků, tak budeš nejen vlastní blbostí KO/RIP, ale jako bonus vyfasuješ podle pravidel MF rúžovýho flastra a toho blbce budeš mít i oficiálně...

Možná by to chtělo přiznat si že vítězství je možnost a ne právo a nestřečkovat pořád jak malej harant...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 11 lis 2018, 17:26

Raptor píše:No, pokud k tomu přidáš probíhající promazávání svých příspěvků, tak budeš nejen vlastní blbostí KO/RIP, ale jako bonus vyfasuješ podle pravidel MF rúžovýho flastra a toho blbce budeš mít i oficiálně...

Možná by to chtělo přiznat si že vítězství je možnost a ne právo a nestřečkovat pořád jak malej harant...

Nechápu Vás, i když o tématu nic nevíte, mít nutnost se vyjadřovat. Vysvětlení pro Vás a další existuje, jen hledejte, není smazaný.
Já plně chápu, že Ústí není Praha (to je z filmu, pokud nevíte) a E-Day není ČT Vehikl. Já se s tím srovnal už dopředu, na nic si nestěžoval, výsledek očekával. Nebo něco někde vidíte??? A s tím flastrem, pokud se Vám uleví, zařiďte ho. Libovolný barvy. Dejte už proboha pokoj :| .

Doporučení jak se chovat ve fóru:
Každý má svůj názor a má na něj plné právo. Respektujte tedy názory ostatních. Ne vždy s nimi musíte souhlasit stejně jako s vámi nemusí každý souhlasit, ale to neznamená, že Vy nebo oni jste blbci.

Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mrazík » 11 lis 2018, 17:39

Petu76 píše:Všem přeji hodně zdaru v dalších kolech CUPu. Už beze mne, mojí blbostí, naivitou a propagandě, jsem já i s modelem K.O./R.I.P.. Hlavně, že se model líbí mně. Pokud někde soutěžit, tak mimo CUP. Teď už budou mít klid snad všichni, hlavně já. Pro pobavení se najde něco jinýho. Díky za pochopení.

https://youtu.be/U5L7uZOoVwo

Sorry, já fakt musel po tom všem tady :grin: :grin:
Poslední dokončeno:
Messerschmitt bf 110 E
viewtopic.php?f=6&t=157286
mrazík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 11 lis 2018, 17:40

Vtip je v tom že o "tématu" člověk ani moc vědět nemusí, stačí sledovat to, co na MF předvádíš. Osobně jsi tu úspěšně natřel druhou soutěž (podle mě v obou případech kvalitní, navíc Vehikl s dlouhou tradicí a oprávněnou vysokou reputací), jako bonus se stylizuješ do role mučedníka a opět čekáš kdo tě polituje. Pokud trpíš pocitem že je to chování dospělého člověka, budiž, z mého pohledu si tu děláš super reklamu jak sobě tak ostatním autíčkářům (určitě mají radost).

A když už jsi nám tu tak pěkně ocitoval ty doporučení, zkus to přečíst celý. Najdeš tam tohle:

9.Uživatel nesmí:

15.provádět výmaz příspěvků či témat prostřednictvím akce "Editace" (neplatí pro "Burzu"); uživateli, který takový nežádoucí výmaz pomocí editace provede (a naruší tak vlákno tématu), bude na webu veřejně označeno jeho uživatelské jméno po dobu 6 měsíců růžovou barvou, s tím, že po dobu 3 měsíců může dojít, a to i bez jakéhokoliv oznámení uživateli, k výluce z poskytování služeb webu uživateli; toto dlouhodobě praktikované sankční opatření má chránit zájmy komunity uživatelů webu

Což je přesně to, co předvádíš například zde (asi náhoda že zrovna v sobotu, co?)

viewtopic.php?f=165&t=123148&start=60

A vo tom to je...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 11 lis 2018, 17:45

Kdyby jsi znal Fausta od Goetheho tak by jsi věděl že: Nezbavíš se duchu které jsi svým nářkem vyvolal. Tak trp jako chlap a nevztekej se furt jako maly klacek. Aneb kdyby jsi na tohle nereagoval, byl by tu větší klid než ty tvoje výlevy.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marco » 11 lis 2018, 17:46

Smarja, dejte tomu slavnymu Camaru vsude hned prvni cenu at tu zase netecou takovy potoky slz... Byt tady naka "Hall of Fame", tak ty ses tam mezi prvnima s tim co tady predvadis.
Marco

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 11 lis 2018, 17:55

Asi nerozumíte česky, pro mne je to uzavřená věc. Pro haters je příspěvek jinde. Účel to někomu splnilo. Konec a zvoneček #-o .
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 11 lis 2018, 20:22

mrazík píše:
Petu76 píše:Všem přeji hodně zdaru v dalších kolech CUPu. Už beze mne, mojí blbostí, naivitou a propagandě, jsem já i s modelem K.O./R.I.P.. Hlavně, že se model líbí mně. Pokud někde soutěžit, tak mimo CUP. Teď už budou mít klid snad všichni, hlavně já. Pro pobavení se najde něco jinýho. Díky za pochopení.

https://youtu.be/U5L7uZOoVwo

Sorry, já fakt musel po tom všem tady :grin: :grin:

Zdar, supr, to mi zvedlo náladu. Hned se pozná dokonalej smysl pro humor :grin: :) . A já odcházím v klidu, takovej výstup bych musel potrénovat 8-) .
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 11 lis 2018, 22:40

To Petu76:
A máš pravdu. Píši o každém kole GT CUPu report s takovou tou racingovou omáčkou a slangem. Píši to, ale také s nadsázkou aby to lidi bavilo. Asi jsem tě měl telefonicky nebo jinak kontaktovat, jak to napíši aby jsme se pochopili.
Bohužel ty jsi to s humorem nevzal a stalo se, co se stalo. Pokud si myslíš a asi myslíš že tě to nějak poškodilo, tak za to se hluboce omlouvám. Usuzuji tak podle tvého příspěvku zde po vydání článku k výsledkům ze Šumperka. Vzal jsem to, nijak jsem to nekomentoval (i když jsem ze začátku chtěl). Ale v jednom si měl zase pravdu. Ukázali se charaktery a obrázek si alespoň mohl udělat každý. A s tou naivitou jsme na tom asi stejně. Taky jsem si myslel že jsi pohodový a mezi kluky zapadneš. Ale přesně jak jsi napsal. Co by člověk chtěl po dvou telefonátech a čtyřech osobních setkání. Mě osobně jsi překvapil. A ne jen mě.
Docela mě mrzí že to takhle dopadlo. Myslel jsem že najdeme společnou řeč a že vše se dá řešit. Ale bohužel asi ne.
Víš, ono kdyby nebylo té pohody a přátelství mezi námi autíčkáři, tak by nic takového jako je GT CUP nevzniklo a na některých soutěžích by jsi to dával do kategorie "Ostatní". A teď po dvou soutěžích řeším každou neděli odpoledne telefonáty, zamčené vlákno, smazané příspěvky.
Promiň, ale to moc o pohodě není.
A proto jako zakládající tohoto vlákna jsem zde tvé smazané příspěvky nahlásil adminům. Ve svém vláknu si maž co chceš i když tím pravidla fóra porušuješ i tak. Ale zde jako organizátor GT CUP 2018 a zakladatel vlákna bych to zde měl rád kompletní. Na to právo mám.
Pokud ti admini tedy dají "tu" barvu, tak je to výhradně na mě. A jde to na mou hlavu. Na druhou stranu doufám že si z toho vezmeš alespoň něco pozitivního, protože jak jsi si za poslední dobu asi všiml tak na tvé příspěvky zde přestali lidi i odpovídat.
Promiň, ale zdá se mi že si tady jenom čím dál tím více ubližuješ.
Myslel jsem že v Třebové hodíme řeč, ale jak jsi napsal:
"Gratuluji všem oceněným a možnosti vyřídit, co jsem chtěl, hlavně Rendovi. S některými i prohodit pár slov nebo se alespoň pozdravit. A díky soutěži v ČT jsem si užil s manželkou pěkný víkend v Litomyšli "
Tak já asi na programu nebyl. Nevadí jsem skoro na každé soutěži a rozhovoru se vůbec nebráním.
Přeji tedy hodně zdaru při tvoření nových kousků a hlavně ať tě to baví.
Jan Merhaut
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 439 • Stránka 20 z 30 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30

Zpět na Diskuse