Zdravím !! Tyhle podstavce jsem zahlédl v pasáži Černá Růže v Praze ale to pro Tebe asi bude problém protože jak čtu ,budeš ze Slovenska...ale i Ty by jsi mi možná mohl pomoct..pokud lepíš F1? Skládám F1 vždy vše super jen největší problém pro mne je zadní křídla...asi bych potřeboval poradit jak je lepit...a další zda se pneumatiky po přidání decalu něčím natíraji nebo se nechaji tak jak jsou ???Díky za každou dobrou radu...Venca/Praha
Měl bych na vás prosbičku, nemáte někdo zkušenosti s těmito laky od Humbrolu? Oplatí se to koupit třeba místo Super Clearu od Gunze? A byl by lepší akryl a nebo email? V tomhle mám fakt děsněj bordel....
Mám prosbu na pány znalce Zatím je to věc budoucnosti, ale už teď mi to vrtá hlavou Mám dvě stavebnice, a to Peugeot 205 turbo 16 a Yamaha 250. Dělám se spreji a chci se zeptat jakou bílou na tyhle modely použít. Protože se mi ty stroje, podle fotek, nezdají úplně perleťově bílé, koupil jsem sprej Tamiya TS 7 racing white. Myslel jsem si, že by to mohlo být vončo, neboť to nejsou žádné zářivě bílé jako na McLarenech Marlboro. Ale nějak teď váhám zda je to ta pravá, neboť se mi zdá trošku víc do kalna než jsem čekal. Tyhle stroje jsem na živo neviděl, tak se ptám Vás znalých, třeba jste je na živo viděli. Díky za rady
PS: třeba ten Peugeot jsem našel, že bílé pole startovky je bělejší než karoserie. Proto mě to začlo hlodat. Popřípadě vykašlat se na Racing white a dát jakou bílou? Lesklou nebo matnou?
Přílohy
Naposledy upravil Čtýřa dne 20 úno 2017, 19:35, celkově upraveno 1
V těhle starých stavebnicích není o sprejích ani ťuk v návodu. U Peugeota je psána klasická X 2. A u Yamahy v italšťině už vůbec nic Proto se ptám. A u fotek se mi právě zdá, že to úplně TS26 není....
Jojo vím, že X 2 je TS 26 Jen mě ty fotky nahlodaly. Ale asi budeš mít pravdu. Peugeota dám TS 26 (myslel jsem, že s TS 7 to bude realističtější, ale....) A Yamahu TS 7 racing white. Dík
Na to pozor, TS7 Racing white není vůbec čistě bílá, ale tzv. "slonová kost" ( přesný odstín je na víčku ). Je určena pro závodní verzi Jaguara Mk.II od Tamiye. Pokud chceš stříkat bílou sprayem, tak TS26 je absolutně nejlepší.
F_F_F: Díky za vysvětlení. Ty jsi to trefil, je to barva "slonová kost". Jenže tím pádem zjišťuji, že ji mám úplně zbytečně Moc takhle zbarvených modelů asi není. Je nějaký v rally? Jinak kdyby tedy někdo sháněl TS 7 racing white, tak ji pustím A Peugeota i Yamahu udělám TS 26.
Prosím neví a nebo nepomohl by mi někdo z vás s určením této modré na Saberu C22 ? RedBullácká modrá to není. Ta je podle mne tmavší. Nejlépe ZeroPains nebo Gunze C. Děkuji