Tak pánové škoda vám kdo jste nebyli. Takhle jsem si už dlouho neužil sobotu. Třebová nezklame. Počkám na výsledkovky a pak dám výsledky na Eastmodels.sk. I když sice v menším počtu ale i tak prezentace CUPu parádní. Díky všem.
Opět jsem se přesvědčil, jak supr jsou lidi z Modelfora a jak supr atmosféra bejvá na výstavách/soutěžích. Hanzi, ten Tvůj synovec, to byla paráda ho vidět tak rozzářenýho, když došel s tou cenou. Doufám, že třeba něco podobnýho zažiju i se svým synkem. Fakt se těším na další setkání. Jste fakt pohodový lidi, kteří nezkazí žádnou srandu a kdykoliv se s váma rád potkám (nejen s těma, kteří byli teď v Třebové). I když jsem snad všem oceněným pogratuloval už osobně, tak gratuluju ještě jednou prostřednicvím Modelfora. Mrzí mě, že se nedostanu do Žamberka, ale bohužel to opravdu nevyjde. Takže ještě jednou díky za rady i za příjemně strávenej čas ve vaší společnosti.
To není můj synovec. To je můj kámoš. Jinak je to Kuba Kloubec. Tomaše Kloubce alias Batabaka syn. Já s ním mám dohodu že do Zdic postaví bílého Mustanga. On me bere jako strejdu. Tak proto ti to asi tak vyznělo. Zatím stavi letadla. Dneska právě dostal cenu za Cobru 1/72. Chlubil se mi s ní hned když mě viděl.
Gratuluji všem oceněným a možnosti vyřídit, co jsem chtěl, hlavně Rendovi. S některými i prohodit pár slov nebo se alespoň pozdravit. A díky soutěži v ČT jsem si užil s manželkou pěkný víkend v Litomyšli .