Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Čo máte v garáži? (pokec o autách a iných vehikloch) :)

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1084 • Stránka 14 z 73 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 73
  • Odpovědět s citací

Re: Co mate v garazi ???

Příspěvekod pistonleros » 16 říj 2011, 15:03

Umejt, rozleštit a origo kola maximálně nalakovat do černé , to auto je krásné origo. Vše ostatní ho jen zabíjí... :evil:

Ber to tak že už se jedná o téměř klasické auto. Je jejich už jak šafránu v takovýmhle nedobastleným stavu. Toho bych si být tebou cenil nejvíc. !!!
Černá není barva, to je stav mysli...
2CV - hromada kachen
Praga V3S AD80
Hotovo:
Zetor Crystal 8011
STAVOSTROJ KNB-250
pistonleros

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Eis » 16 říj 2011, 18:56

Taky že si toho cením :grin: . Žádnej tuzing se konat nebude, neboj. Na pěknej kus sem narazil až po 3/4 roce hledání a objíždění.
Tyhle origo 14" zůstanou jen na zimu, na léto to chce něco lepšího. Nebudu na ní dělat žádný nevratný změny. Jen vychytám mouchy, co má.
Petr Eis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod matra » 16 říj 2011, 18:59

Petr Eis píše:Taky že si toho cením :grin: . Žádnej tuzing se konat nebude, neboj. Na pěknej kus sem narazil až po 3/4 roce hledání a objíždění.
Tyhle origo 14" zůstanou jen na zimu, na léto to chce něco lepšího. Nebudu na ní dělat žádný nevratný změny. Jen vychytám mouchy, co má.

tak to má být =D>
ObrázekObrázek
matra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vario612 » 16 říj 2011, 19:35

Todle tedkon opustilo moji garáž :(
Přílohy
1.JPG
T ´n´T
Vario612

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Šmoula » 16 říj 2011, 19:45

niečo podobné sme mali aj my, ale plachty, furt sa kúpilo ďalšie a furt sa len menila kabína ... :D bola furt lepšia než naša, jedno bolo 75E14 a druhé 75E17 tector :)
Rozostavané
Posledné postavené
What`s next:
Sklápač MENCI Ján Pľuta SIVÁ
Šmoula

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 16 říj 2011, 20:32

Petr Eis: Super, JDM jak má bejt... Po dědečkovi to chce chvíli opatrně vyhánět pavouky z vejfuku... :twisted: :-D
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vario612 » 17 říj 2011, 15:12

Šmoula píše:niečo podobné sme mali aj my, ale plachty, furt sa kúpilo ďalšie a furt sa len menila kabína ... :D bola furt lepšia než naša, jedno bolo 75E14 a druhé 75E17 tector :)

Todle bylo 65E12 ale jezdilo to jako 150ti końovej motor ( lepší čerpadlo ) :-D , moje srdcovka všechno bylo původní.
T ´n´T
Vario612

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Šmoula » 17 říj 2011, 16:23

Vario612 píše:
Šmoula píše:niečo podobné sme mali aj my, ale plachty, furt sa kúpilo ďalšie a furt sa len menila kabína ... :D bola furt lepšia než naša, jedno bolo 75E14 a druhé 75E17 tector :)

Todle bylo 65E12 ale jezdilo to jako 150ti końovej motor ( lepší čerpadlo ) :-D , moje srdcovka všechno bylo původní.

hmm, zato naša 14-ka bola zo začiatku trochu lenivá, ale keť sa poopravovali veci a trošku porobil aj motor ta išla jak blesk :DDDD, a 17 tector ták ten bol super, kabína bola najvyššia a najdlhšia ktorú ponúkali v tej dobe (2000) a bolo to božské auto, asi od 2004 do 2010 jazdili kontajnere z michaloviec do planá u mariánskych lázní :) stále z 6,5 metrovými vlečkami :P :P
Rozostavané
Posledné postavené
What`s next:
Sklápač MENCI Ján Pľuta SIVÁ
Šmoula

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 17 říj 2011, 21:56

Petr Eis píše:Tak sem si koupil "nový" vůz :D
Toyota celica rv. 1992. Najeto 96 tisíc - podle servisky sedí. Bez koroze, snad ve skvělém stavu - uvidí se v následujících mesících co odejde.
Auto jede super, oproti naftovýmu fordu se kupodivu zlepšil i komfort cestování. O zvuku a zábavě mluvit nemusím :grin: .
Vůz je přivežen z německa po starším pánovi - dle německého tp rok narození 1924 :lol: . Uvnitř je auto cítit novotou.
Na léto koupím nová kola s pořádnýma pneu, Nardi volant a rádio - originál blaupunkt nehraje nic jinýho než dechovky :lol:

Krása. Tohle auto jsem vždycky hrozně chtěl (GT-Four)..leč nikdy neměl. Jedno z nejhezčích aut vůbec. Závidim :)
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod e155 » 06 lis 2011, 13:27

Tak sa pridávam aj ja. Moje prvé auto bola Felda GLX rv 97, stále slúži, tmavá zelená, všetko bez korózie. Asi som mal šťastie, momentálne ju predávame manželkinej kamarátke. Moje druhé auto bolo Mondeo, teraz už mesiac slúži manželke:
P1370238.JPG
P1370244.JPG

Je to dvojliter benzín, diesel som ojazdený kupovať nechcel, náklady na servis mi pri mojom nájazde km rozhodne za to nestoja. Keď som doňho presadol z Feldy, tak to bol dosť šok :) Zatiaľ som musel spravovať termostat, tlmiče na zadnej náprave a preventívne som odstránil klasickú vadu týchto motorov - klapky sania, ktoré sa radi uvoľňujú a lietajú do motoru, takže výmena celého sania za pofaceliftový diel, ktory je na tom lepšie. Výbava Ghia - úžasná vec je rozmrazovanie čelného skla. A čo je najlepšie - je tam miesta ako v obývačke. Nemám rád kombíky, ale s dvojčatami proste kočiarik niekam narvať musím a tento liftback má neskutočný kufor.
Cca pred mesiacom som si splnil sen - kúpil som si bavo :-D Zvažoval som trojkovú radu, ale súčasná je stále drahá a stará sa mi nepáči, plus je tu klasický problém s dvojkočiarikom. Voľba teda padla na 5ku E39 po facelifte. Podľa mňa jeden z najkrajších bavorákov, posledný z klasických a zároveň prvý s angel eyes :) Je to 525i, r.v.2000 za tretinovú cenu novej fábie. Zvuk šesťvalca je neskutočný a výkon? Keď pridám plyn, tak sa stále musím usmievať. Jazdné vlastnosti sú na auto tejto veľkosti neuveriteĺné, ako sa vraví, zatáčku prejdeš buď s rizikom, alebo s BMW. Ďalšie plus je odhlučnenie - trojité tesnenie dverí toho dovnútra veľa nepustí, krásne ticho. Mínusy zatiaľ sú málo priestoru - asi som zvyknutý z Mondea a spotreba - cca 11-12 litrov benzínu na 100, ale pri tejto veľkosti je to skor nízke číslo :D Inak problémy zatiaľ žiadne, len výmena silentblokov na zadnej náprave, plus olej a filtre...
P1370234.JPG
P1370226.JPG
P1370231.JPG

e155

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 06 lis 2011, 14:33

Tak já jsem si nedávno pořídil tuhle hračičku.
Fotky jsou od původního majitele.
Buggy4.jpg

Buggy6.JPG

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 06 lis 2011, 15:45

Parada, jedneho dna ked zostarnem a dostanem rozum, tiez si take kupim.
:D

e155 píše:Tak sa pridávam aj ja. Moje prvé auto bola Felda GLX rv 97, stále slúži, tmavá zelená, všetko bez korózie. Asi som mal šťastie, momentálne ju predávame manželkinej kamarátke. Moje druhé auto bolo Mondeo, teraz už mesiac slúži manželke:
P1370238.JPG
P1370244.JPG

Je to dvojliter benzín, diesel som ojazdený kupovať nechcel, náklady na servis mi pri mojom nájazde km rozhodne za to nestoja. Keď som doňho presadol z Feldy, tak to bol dosť šok :) Zatiaľ som musel spravovať termostat, tlmiče na zadnej náprave a preventívne som odstránil klasickú vadu týchto motorov - klapky sania, ktoré sa radi uvoľňujú a lietajú do motoru, takže výmena celého sania za pofaceliftový diel, ktory je na tom lepšie. Výbava Ghia - úžasná vec je rozmrazovanie čelného skla. A čo je najlepšie - je tam miesta ako v obývačke. Nemám rád kombíky, ale s dvojčatami proste kočiarik niekam narvať musím a tento liftback má neskutočný kufor.
Cca pred mesiacom som si splnil sen - kúpil som si bavo :-D Zvažoval som trojkovú radu, ale súčasná je stále drahá a stará sa mi nepáči, plus je tu klasický problém s dvojkočiarikom. Voľba teda padla na 5ku E39 po facelifte. Podľa mňa jeden z najkrajších bavorákov, posledný z klasických a zároveň prvý s angel eyes :) Je to 525i, r.v.2000 za tretinovú cenu novej fábie. Zvuk šesťvalca je neskutočný a výkon? Keď pridám plyn, tak sa stále musím usmievať. Jazdné vlastnosti sú na auto tejto veľkosti neuveriteĺné, ako sa vraví, zatáčku prejdeš buď s rizikom, alebo s BMW. Ďalšie plus je odhlučnenie - trojité tesnenie dverí toho dovnútra veľa nepustí, krásne ticho. Mínusy zatiaľ sú málo priestoru - asi som zvyknutý z Mondea a spotreba - cca 11-12 litrov benzínu na 100, ale pri tejto veľkosti je to skor nízke číslo :D Inak problémy zatiaľ žiadne, len výmena silentblokov na zadnej náprave, plus olej a filtre...
P1370234.JPG
P1370226.JPG
P1370231.JPG

Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Hatala » 06 lis 2011, 15:46

Maxx píše:Tak já jsem si nedávno pořídil tuhle hračičku.
Fotky jsou od původního majitele.
Buggy4.jpg

Buggy6.JPG

super hracicka, aky tam je motor?
Martin Hatala

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 06 lis 2011, 15:48

Ford 1.4..mam ale v garáži ještě Audi 1.8..tak to možná časem předělám.

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod e155 » 06 lis 2011, 16:35

Martin Hatala píše:Parada, jedneho dna ked zostarnem a dostanem rozum, tiez si take kupim.
:D

No, ja si vo svojich 27 rokoch starý nepripadám :) Ale deti proste chcú svoje :)
e155

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1084 • Stránka 14 z 73 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 73

Zpět na Diskuse