Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Výstavy, soutěže

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2210 • Stránka 129 z 148 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 148
  • Odpovědět s citací

Re: Výstavy, soutěže

Příspěvekod Hanz.77 » 29 zář 2019, 22:51

Michal Šilpoch píše:No nevim..tady to je na autobusech už pár let...

Tak to je dobrý. :-) :-)
Tak ted fakt nevím.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 30 zář 2019, 02:22

peteru píše:To Rolfi: ano, je to o pravidlech (krome jineho). Bez pravidel a jejich dodrzovani bude anarchie. Udelaji vyjimku u jednoho, druheho, nakonec jich bude padesat. Ty pravidla byly dany a predem vyhlaseny. Nevim, jesli ten tvuj model nemohl vzit v patek nekdo jiny, nebo jestli ho nemuzes zaradit do souteze pristi rok.

P.S. Ja nesoutezil, takze muj prispevek prosim neber jakoze mam radost, ze mi ubyl jeden konkurent. Jenom nemam rad, jak se vyhlasi nejaka pravidla a pak se to nejak po cesku hezky obejde, takze kdo pravidla dodrzi se citi jako idiot, kdyz je slo obejit a udelat si to lehci (v tomhle pripade bud cestovat do Lyse v patek i sobotu, nebo jenom v sobotu)

Nejsem člověk, který by obcházel pravidla. Čas na cokoli se mi hledá velmi těžko, Lysé jsem podřídil úplně všecko, jel jsem z DE s dodávkou a lidma, který jsem rozvažel, pak domů...sebral jsem dva modely a jel na soutěž, nespal jsem, nejel jsem víc jak 1400kilaku jen abych tam mohl být . Model mi nikdo vzít nemohl a dopadlo to tak jak to dopadlo... Už nejsem naštvaný ale už tam nepojedu.
Chápu pravidla a že se musí dodrzovat, na stavbu jsem se připravoval víc jak rok, stavěl jsem jej cca 4 měsíce...čekal jsem aspoň trochu pochopení. A kdybych skončil třeba i bez ocenění mrzelo by mě to mnohem míň...
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Šedivák » 30 zář 2019, 06:25

Ač jsem ještě v pátek nebyl rozhodnut jestli na E-Day pojedu tak jsem se v sobotu ráno nakopnul a vyrazil.Volba menšího města a větších prostor byla ideální(do Prahy bych to určitě nedal).takže z mého pohledu parádní akce se spoustou nádherných modelů..vůbec nezávidím hodnotícím...no a vítězství v GT cupu mi doslova vyrazilo dech..až do soboty jsem byl přesvědčenej,že je to cena pro modely závodních aut a "leštěnek" :shock: ..no a taky už konečně vím proč ten nádherny Bentley nefiguroval nikde na čelních místech při vyhlašování..ten byl prostě TOP..takže ještě jednou díky poředatelům a motosekci za parádní akci.
ObrázekMOJE DOKONČENÉ
Šedivák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 30 zář 2019, 08:06

Pánové, vaše auta a kamiony, byla, jako vždy , ozdobou soutěže.
Pro mě, jste vítězové všichni! :celeb: :celeb: :celeb:
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 30 zář 2019, 08:15

Hanz.77 píše:A maskota GT CUPu Jindra vystihl na fotce dokonale.

To tedy nevím, co myslíš...
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 30 zář 2019, 08:42

F_F_F píše:
Hanz.77 píše:A maskota GT CUPu Jindra vystihl na fotce dokonale.

To tedy nevím, co myslíš...

Už víš ? :-D :-D
IMG_5273.JPG

GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 30 zář 2019, 08:42

Miloslav píše:Pánové, vaše auta a kamiony, byla, jako vždy , ozdobou soutěže.
Pro mě, jste vítězové všichni! :celeb: :celeb: :celeb:

Děkujeme moc Mílo. ;-)

GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 30 zář 2019, 08:55

Hanz.77 píše:Už víš ?

Aha... tak to mám ještě jednu fotku. Ale není tak hezká. (:)
P1044118.JPG

F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 30 zář 2019, 12:12

Akce byla dobrá, za mne lepší než v garáži určitě. Ale parkovat kilometr daleko a stěhovat pak stánek, krabice a modely na SIG do haly a na konci zpět ... no, ještě že na to bylo dost Kanců.
Hanzi, URČITĚ dej dokupy sudí na auta! Já jsem se šel 3x kouknout na Masters, ale ani na jeden pokus jsem nenašel 15 bodů rozdílu mezi žlutým a červeným Fordem GT ( 1. a 2. místo) aniž bych věděl, čí jsou ( teď už vím :wink: ) Faktem ale je, že naposledy jsem pískal basket a softbal :grin:
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 30 zář 2019, 12:47

Za mě jako akce dobrá. Jen kupa lidí, ale dalo se to vyržet. Jsem rád, že jsem vás zas viděl. Pokud bude potřeba, tak bych příští rok klidně pomohl jako rozhodčí, jelikož u mě je menší šance, že půjdu do soutěže.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 30 zář 2019, 12:53

Určitě by bylo nejvhodnější, aby vždy rozhodce dělal někdo, kdo nesoutěží, popř. má modely jen v SIGu.
Lidi byli, stačilo se zeptat.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 30 zář 2019, 13:08

Renda píše:Lidi byli, stačilo se zeptat.

No, co já vím, tak Honza jim říkal, že má lidi, ale pořadatel dal svoje...
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 30 zář 2019, 13:14

Aha no...Tak to vypovídá o všem.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan_PN » 01 říj 2019, 20:40

Rolfi píše:
peteru píše:To Rolfi: ano, je to o pravidlech (krome jineho). Bez pravidel a jejich dodrzovani bude anarchie. Udelaji vyjimku u jednoho, druheho, nakonec jich bude padesat. Ty pravidla byly dany a predem vyhlaseny. Nevim, jesli ten tvuj model nemohl vzit v patek nekdo jiny, nebo jestli ho nemuzes zaradit do souteze pristi rok.

P.S. Ja nesoutezil, takze muj prispevek prosim neber jakoze mam radost, ze mi ubyl jeden konkurent. Jenom nemam rad, jak se vyhlasi nejaka pravidla a pak se to nejak po cesku hezky obejde, takze kdo pravidla dodrzi se citi jako idiot, kdyz je slo obejit a udelat si to lehci (v tomhle pripade bud cestovat do Lyse v patek i sobotu, nebo jenom v sobotu)

Nejsem člověk, který by obcházel pravidla. Čas na cokoli se mi hledá velmi těžko, Lysé jsem podřídil úplně všecko, jel jsem z DE s dodávkou a lidma, který jsem rozvažel, pak domů...sebral jsem dva modely a jel na soutěž, nespal jsem, nejel jsem víc jak 1400kilaku jen abych tam mohl být . Model mi nikdo vzít nemohl a dopadlo to tak jak to dopadlo... Už nejsem naštvaný ale už tam nepojedu.
Chápu pravidla a že se musí dodrzovat, na stavbu jsem se připravoval víc jak rok, stavěl jsem jej cca 4 měsíce...čekal jsem aspoň trochu pochopení. A kdybych skončil třeba i bez ocenění mrzelo by mě to mnohem míň...

Skúste si predstaviť, že by ste investovali toľko námahy, času a úsilia ako Rolfi nato, aby ste sa mohli tej súťaže zúčastniť. Potom vyhláste, že by ste s pokojom rešpektovali časové pravidlá, ktoré ste nevedomky prešvihli. Neverím tomu !!!
Chystám sa už dlho na Plastikovú zimu 2019 v Bratislave. Dnes hlásili dvojhodinové zdržanie v zápche na vjazde do mesta. Takže by som nestíhal registráciu. Nevzali by mi model? Mohli by...
Ani ja neznášam výnimky a snažím sa rešpektovať pravidlá. Zároveň však viem, že sú určité okolnosti, ktoré stoja aspoň za zváženie...

Rolfiho Bentley Blower je ten najdetailnejší a najprepracovanejší model, aký som kedy videl. Pre mňa je to majster sveta ! [-o<

A keby som bol v porote na spomenutej súťaži, zavolal by som ho na pódium pri vyhlasovaní výsledkov. Vyjadril ľútosť, že jeho Bentley nemohol byť podľa daných pravidiel hodnotený, a zagratuloval mu k jeho fantastickému modelu. Kde je vôľa, tam je cesta. V Lysej chýbala hlavne vôľa nájsť cestu, ktorá by viedla ku spokojnosti všetkých. :-k

To je len môj skromný a bezvýznamný názor. :-k
Dokončené:
Ferrari F612 Scaglietti, http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=165&t=77315
LaFerrari, http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=165&t=87440
Rozostavané:
Ford GT
Milan_PN

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 01 říj 2019, 21:27

Ja si spise predstavuji, jak bych se citil, kdybych dojel do Lyse v patek, model prihlasil do souteze, dal na stul, vecer pri odchodu prekontroloval a videl bych, ze soutezim proti, dejme tomu, 10 modelum.
Pak v sobotu dopoledne bych zjistil, ze v sobotu rano je na stole 8 dalsich modelu, ktere dorazily az v sobotu rano, navzdory pravidlum (a je jedno, jestli byl nekdo v patek na operaci, pohrbu, v praci, atd).
Ja Rolfiho nevinim, ze chce obchazet pravidla. Ale nemohl dodrzel lhutu pro doruceni modelu do souteze. On se na zacatku ptal, jestli je to o modelarine, nebo o pravidlech. Tak jsem napsal svuj nazor.
Je problem ten model prihlasit pristi rok?
peteru

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2210 • Stránka 129 z 148 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 148

Zpět na Diskuse