To je teď matro v Čechách velká móda mudrovat za veterány. Jezdí takhle už patnáct let, objel půl Evropy, každej se diví jak se to tam dostalo (teda češi). No... já kolikrát taky, je to fuška se starým drakem.
Miško píše:To je teď matro v Čechách velká móda mudrovat za veterány. Jezdí takhle už patnáct let, objel půl Evropy, každej se diví jak se to tam dostalo (teda češi). No... já kolikrát taky, je to fuška se starým drakem.
matra píše:603 je pěkná, ale upřímně - za půllitra bych vraždil
Vici píše:P.S. 1,8T 110 i 132kW je megasráč... to bych fakt nechtěl
a konec této nesmyslné diskuze
Maverick117 píše:PavelS - Paráda.. Trošku závidím. Keby boli financie MX5ťku by som ako víkendovku zobral hneď.... Mám Mazdu asi rok a pol a vážne problémy som nemal zatiaľ . Rok a pol je krátka doba ale zase autíčko už má 20 rokov takže technické problémy sa dajú čakať. Chcelo by ju už asi rozobrať, vyčistiť a zložiť dokopy a fungovala by zase ako nová len na to treba čas, miesto a hlavne financie .... Hlavne na 20ročné auto je to úplne iná liga než Felícia ktorú mám ako služobnú. Tá je 98´rok výroby a teda vždy som rád keď večer sadnem do svojho auta a to voči škodovkám nič nemám práve naopak učil som sa jazdiť na strýkovom Favorite a to auto mi celkom sedelo i keď tiež malo svoje muchy.... čo však závidím najviac sú tie fotky z Álp. Ak sa mi podarí niekedy spraviť na mojej Mazde komplet generálku tak by som si to s ňou išiel prejsť aj ja i keď nemám kabrio a až taký zážitok by to nebol no má hravý podvozok, skvelo čitateľný, ktorý vie podržať takže by to mohla byť zábava aj tak
Danny B. píše:Tak musim vam predtsavit svoji lasku, miluju japonske sportovni auta takze vyber byl jasnyje to muj daily s kterym jezdim na dovoleny, vylety , okruhy a nakupy
nikdy me nesklamalo v servisu to bylo jen kvuli pravidelnym servisu, kola jsou team dynamics pro race....
Tomáš Matyska píše:Já mám v garáži soustruh...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník