Změna plánu kluci, Zdice jedu.
Pard píše:Zdravím přátelé,díky Vladimírovi jsem překonal problémy s heslem a mohu konečně vyhlásit to co jsem s mnohými z vás již konzultoval. Přivezme , prosím , do Zdic co nejvíce modelů a to jak soutěžních , tak na ukázku , včetně toho co tam už bylo.Všichni se asi ptáte proč , když to tam už možná bylo.Odpovím: Evropa má v Belgii svoje Jabbeke a ČR by měla mít svůj největší automobilový svátek ve Zdicích. Proč? Protože je to mateřská soutěž Honzy Merhauta , kmotra GT- cupu velkého guru a stavitele všeho co se týká aut a všeho okolo nich , všech co nás vlastně stmelil a člověka , kterého si zatraceně vážím.Přivezme do Zdic ukázat všechno co jsme za těch pár let udělali ať se máme od čeho odrážet a motivovat hlavě ti méně zkušení od těch co třeba začínají.Hanz se určitě postará jak ho znám o workshopy , prodejce a atmosféru pro všechny co auta dělají i pro ty co by s auty chtěli začít.Pojďme udělat ve Zdicích letos největší přehlídku aut a všeho co se k tomuto tématu vztahuje a moc ,prosím, kdo jenom trochu můžete přiejďte,Apeluji tímto i na kluky slovenský , přijeďte si pro body do slovenského GT -cupu
![]()
Moc prosím přivezte toho tolik , aby Hanz sháněl stoly ještě v neděli
![]()
![]()
Díky za přečtení tohoto příspěvku
Udělejme z toho tradici
Elvis034 píše:Pard píše:Zdravím přátelé,díky Vladimírovi jsem překonal problémy s heslem a mohu konečně vyhlásit to co jsem s mnohými z vás již konzultoval. Přivezme , prosím , do Zdic co nejvíce modelů a to jak soutěžních , tak na ukázku , včetně toho co tam už bylo.Všichni se asi ptáte proč , když to tam už možná bylo.Odpovím: Evropa má v Belgii svoje Jabbeke a ČR by měla mít svůj největší automobilový svátek ve Zdicích. Proč? Protože je to mateřská soutěž Honzy Merhauta , kmotra GT- cupu velkého guru a stavitele všeho co se týká aut a všeho okolo nich , všech co nás vlastně stmelil a člověka , kterého si zatraceně vážím.Přivezme do Zdic ukázat všechno co jsme za těch pár let udělali ať se máme od čeho odrážet a motivovat hlavě ti méně zkušení od těch co třeba začínají.Hanz se určitě postará jak ho znám o workshopy , prodejce a atmosféru pro všechny co auta dělají i pro ty co by s auty chtěli začít.Pojďme udělat ve Zdicích letos největší přehlídku aut a všeho co se k tomuto tématu vztahuje a moc ,prosím, kdo jenom trochu můžete přiejďte,Apeluji tímto i na kluky slovenský , přijeďte si pro body do slovenského GT -cupu
![]()
Moc prosím přivezte toho tolik , aby Hanz sháněl stoly ještě v neděli
![]()
![]()
Díky za přečtení tohoto příspěvku
Udělejme z toho tradici
Musím říct, že jsem jedině pro. Rád uvidím na stolech desítky a desítky aut, bude čím se kochat. Takže tuto myšlenku a výzvu opravdu plně podporuju. U mě samotnýho… Uvidím co se dá dělat a moje modely musí projít mojí vlastní cenzurou, který se daj vystavit aniž bych si udělal ostudu. Ale teď dokončuju dva Velorexy, který bych chtěl premiérově vystavit ve Zdicích a plánuju vzít ještě dalších 5 - 6 modelů (ty asi i přihlásím do soutěže) a pak možná několik dalších do nesoutěžní sekce, jestli taková bude. Taky samozřejmě musím počítat s dostatečným množstvím krabic na modely (to si nejsem jistej jestli mám).
koule84 píše:Hanzi, do soutěže jsem přihlášen a vezmu s sebou ještě 2 kousky na čumendu, tzn. celkem 3 náklaďáky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků