Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Výstavy, soutěže

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2210 • Stránka 111 z 148 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 148
  • Odpovědět s citací

Re: Výstavy, soutěže

Příspěvekod JoseFxx » 24 bře 2019, 18:37

Změna plánu kluci, Zdice jedu.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 25 bře 2019, 18:20

Výsledkovka z Jihlavy 2 dny po soutěži v emailu. Neskutečný :cool: . Měl jsem tu čest hodnotit modely (byl jsem jedním ze 30 vystavujících a hodnotících modelářů, i když se přihlásil jako č.100 :D). Někdo měl těch modelů v soutěži trochu víc... Dokonce jsem trefil i některý ohodnocený modely. A to těch modelů modelů v S2 a S10 bylo fakt hodně.
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pard » 26 bře 2019, 20:16

Zdravím přátelé,díky Vladimírovi jsem překonal problémy s heslem a mohu konečně vyhlásit to co jsem s mnohými z vás již konzultoval. Přivezme , prosím , do Zdic co nejvíce modelů a to jak soutěžních , tak na ukázku , včetně toho co tam už bylo.Všichni se asi ptáte proč , když to tam už možná bylo.Odpovím: Evropa má v Belgii svoje Jabbeke a ČR by měla mít svůj největší automobilový svátek ve Zdicích. Proč? Protože je to mateřská soutěž Honzy Merhauta , kmotra GT- cupu velkého guru a stavitele všeho co se týká aut a všeho okolo nich , všech co nás vlastně stmelil a člověka , kterého si zatraceně vážím [-o< .Přivezme do Zdic ukázat všechno co jsme za těch pár let udělali ať se máme od čeho odrážet a motivovat hlavě ti méně zkušení od těch co třeba začínají.Hanz se určitě postará jak ho znám o workshopy , prodejce a atmosféru pro všechny co auta dělají i pro ty co by s auty chtěli začít.Pojďme udělat ve Zdicích letos největší přehlídku aut a všeho co se k tomuto tématu vztahuje a moc ,prosím, kdo jenom trochu můžete přiejďte,Apeluji tímto i na kluky slovenský , přijeďte si pro body do slovenského GT -cupu [-o< =D> Moc prosím přivezte toho tolik , aby Hanz sháněl stoly ještě v neděli :lol: :lol: :lol: Díky za přečtení tohoto příspěvku [-o< Udělejme z toho tradici :P
Pard

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Elvis034 » 27 bře 2019, 07:37

Pard píše:Zdravím přátelé,díky Vladimírovi jsem překonal problémy s heslem a mohu konečně vyhlásit to co jsem s mnohými z vás již konzultoval. Přivezme , prosím , do Zdic co nejvíce modelů a to jak soutěžních , tak na ukázku , včetně toho co tam už bylo.Všichni se asi ptáte proč , když to tam už možná bylo.Odpovím: Evropa má v Belgii svoje Jabbeke a ČR by měla mít svůj největší automobilový svátek ve Zdicích. Proč? Protože je to mateřská soutěž Honzy Merhauta , kmotra GT- cupu velkého guru a stavitele všeho co se týká aut a všeho okolo nich , všech co nás vlastně stmelil a člověka , kterého si zatraceně vážím [-o< .Přivezme do Zdic ukázat všechno co jsme za těch pár let udělali ať se máme od čeho odrážet a motivovat hlavě ti méně zkušení od těch co třeba začínají.Hanz se určitě postará jak ho znám o workshopy , prodejce a atmosféru pro všechny co auta dělají i pro ty co by s auty chtěli začít.Pojďme udělat ve Zdicích letos největší přehlídku aut a všeho co se k tomuto tématu vztahuje a moc ,prosím, kdo jenom trochu můžete přiejďte,Apeluji tímto i na kluky slovenský , přijeďte si pro body do slovenského GT -cupu [-o< =D> Moc prosím přivezte toho tolik , aby Hanz sháněl stoly ještě v neděli :lol: :lol: :lol: Díky za přečtení tohoto příspěvku [-o< Udělejme z toho tradici :P

Musím říct, že jsem jedině pro. Rád uvidím na stolech desítky a desítky aut, bude čím se kochat. Takže tuto myšlenku a výzvu opravdu plně podporuju. U mě samotnýho… Uvidím co se dá dělat a moje modely musí projít mojí vlastní cenzurou, který se daj vystavit aniž bych si udělal ostudu. Ale teď dokončuju dva Velorexy, který bych chtěl premiérově vystavit ve Zdicích a plánuju vzít ještě dalších 5 - 6 modelů (ty asi i přihlásím do soutěže) a pak možná několik dalších do nesoutěžní sekce, jestli taková bude. Taky samozřejmě musím počítat s dostatečným množstvím krabic na modely (to si nejsem jistej jestli mám).
V běhu:
Experiment

Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Elvis034

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pard » 27 bře 2019, 19:45

Elvis034 píše:
Pard píše:Zdravím přátelé,díky Vladimírovi jsem překonal problémy s heslem a mohu konečně vyhlásit to co jsem s mnohými z vás již konzultoval. Přivezme , prosím , do Zdic co nejvíce modelů a to jak soutěžních , tak na ukázku , včetně toho co tam už bylo.Všichni se asi ptáte proč , když to tam už možná bylo.Odpovím: Evropa má v Belgii svoje Jabbeke a ČR by měla mít svůj největší automobilový svátek ve Zdicích. Proč? Protože je to mateřská soutěž Honzy Merhauta , kmotra GT- cupu velkého guru a stavitele všeho co se týká aut a všeho okolo nich , všech co nás vlastně stmelil a člověka , kterého si zatraceně vážím [-o< .Přivezme do Zdic ukázat všechno co jsme za těch pár let udělali ať se máme od čeho odrážet a motivovat hlavě ti méně zkušení od těch co třeba začínají.Hanz se určitě postará jak ho znám o workshopy , prodejce a atmosféru pro všechny co auta dělají i pro ty co by s auty chtěli začít.Pojďme udělat ve Zdicích letos největší přehlídku aut a všeho co se k tomuto tématu vztahuje a moc ,prosím, kdo jenom trochu můžete přiejďte,Apeluji tímto i na kluky slovenský , přijeďte si pro body do slovenského GT -cupu [-o< =D> Moc prosím přivezte toho tolik , aby Hanz sháněl stoly ještě v neděli :lol: :lol: :lol: Díky za přečtení tohoto příspěvku [-o< Udělejme z toho tradici :P

Musím říct, že jsem jedině pro. Rád uvidím na stolech desítky a desítky aut, bude čím se kochat. Takže tuto myšlenku a výzvu opravdu plně podporuju. U mě samotnýho… Uvidím co se dá dělat a moje modely musí projít mojí vlastní cenzurou, který se daj vystavit aniž bych si udělal ostudu. Ale teď dokončuju dva Velorexy, který bych chtěl premiérově vystavit ve Zdicích a plánuju vzít ještě dalších 5 - 6 modelů (ty asi i přihlásím do soutěže) a pak možná několik dalších do nesoutěžní sekce, jestli taková bude. Taky samozřejmě musím počítat s dostatečným množstvím krabic na modely (to si nejsem jistej jestli mám).

Elvisi děkuji ti za podporu , vážím si toho [-o<
Pard

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hej-hou » 27 bře 2019, 19:47

Také se pokusím dovést co nejvíce modelů, ale problém je, že už většina tam byla loni. Pokud to nebude vadit, klidně je vezmu znovu. Domluvím se s Hanzem
Nesnáším sluníčka (_!_)
hej-hou

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 28 bře 2019, 08:38

Já dovezu jen své novinky, tj. cca 8 kousků.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 28 bře 2019, 15:47

Já nedovezu nic...už pár tejdnů padám na ústa.... Vím že jsem to slíbil ale prostě to nejde...zanedbávám i rodinu, na káry jsem nešáhl už pěkně dlouho...
Prostě si to užijte, snad se situace časem trochu zlepší a uvidíme se někdy jindy nekde jinde...
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 28 bře 2019, 20:12

Dovezu 12 ks, v horším případě pošlu s Rendou. Trápí mne záda ](*,)
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koule84 » 31 bře 2019, 19:57

Hanzi, do soutěže jsem přihlášen a vezmu s sebou ještě 2 kousky na čumendu, tzn. celkem 3 náklaďáky :-D
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník :-D
koule84

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 31 bře 2019, 20:47

koule84 píše:Hanzi, do soutěže jsem přihlášen a vezmu s sebou ještě 2 kousky na čumendu, tzn. celkem 3 náklaďáky :-D

Ok. Parada. Děkujeme !! ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 01 dub 2019, 15:56

Přihlášeny 2 kusy a 4 kousky. :) Pokud se mi do krabice vlezou, tak vemu nějaký nesoutěžní.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 01 dub 2019, 16:54

Už se na tu přehlídku těším. 8-)
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod suri03 » 01 dub 2019, 18:06

Já mám dilema pánové. Nic dalšího jsem zatím nedokončil, takže buď do Zdic zajedu jen na otočku nebo přivezu zase Skyline URAS. Mám ho vzít nebo ne?
suri03

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 01 dub 2019, 18:13

Proč by ne, přijeď aspoň s něčím
#TeamFoltýn
Renda

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2210 • Stránka 111 z 148 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 148

Zpět na Diskuse