Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

VW Golf 2 - Uz jste nekdy staveli original podle modelu ?

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 18 lis 2009, 11:46

Prosta odpoved: Koupil jsem do toho sroubovaci KW nohy i s perama, (levnejc uz pouzity) a matky tam byly (hlinik do hliniku) zazrany tak, ze nesly povolit ani jedna, tak sem to tam zkusmo namontoval holt ve stavu jak sem je koupil. Jezdit se s tim da po rovine, ale jak jsou hrbolky nebo neco tak uz jsem si pekne vwodrel spodek. Je na tom jeste trochu prace, spousta dilu z originalu mi tam samozrejme jeste chybi- jsou totalne nesehnatelny. Potreboval bych to trochu vysroubovat, nejak to budu muset vyresit, ty matky na tech tlumicich jsem uz ale tak zjebal, ze na to radeji ted nesaham (az budou prachy+garaz, bude zase snad nejakej progres a mozna se vrhnu i na model) a sem rad, ze to zatim pekne JEZDI :

vw golf 2 gtd tacho 200 km-h.JPG

TEST DRIVE 26.10.2008 na D71 SCHWEINFURT->ERFURT S NOVOU ASD PREVODOVKOU
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Re: VW Golf 2 - Uz jste nekdy staveli original podle modelu ?

Příspěvekod Wíťa » 18 lis 2009, 14:39

No chlape viděl jsem už tedy mnohem hezčí golfy...
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 18 lis 2009, 14:55

Wíťa píše:No chlape viděl jsem už tedy mnohem hezčí golfy...

ja taky :D na tomhle bude jeste spousta prace nez bude k necemu vypadat. Momantalne jsem na tom blbe - zadluzenej bezdomovec takze se mi nic nehejbe kupredu, ani modely ani nic jinyho.
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 18 lis 2009, 16:10

Jakkoliv předělávat auta stojí velký peníze a ve finále člověk zjistí, že to byly "vyhozený" peníze. Pokud se nědělají úpravy na motoru, což ještě beru. Mohl bych o tom vyprávět svý. Předělal jsem svojí bývalou Fiestu skoro úplně celou, dal do ní 4x tolik než za co jsem jí koupil a pak jí stěží za polovičku prodal...
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 18 lis 2009, 17:54

Wíťa píše:Jakkoliv předělávat auta stojí velký peníze a ve finále člověk zjistí, že to byly "vyhozený" peníze. Pokud se nědělají úpravy na motoru, což ještě beru. Mohl bych o tom vyprávět svý. Předělal jsem svojí bývalou Fiestu skoro úplně celou, dal do ní 4x tolik než za co jsem jí koupil a pak jí stěží za polovičku prodal...

Taky o tom něco vím a musím jedině souhlasit.
A když už tunit a nelitovat peněz co do toho tečou, tak jen jízdní vlastnosti a jak jsi psal, výkon motoru.
Sám jsem šel opačnou cestou než bych šel teď. 8-[ Nakonec ale všechny plánované věci nedopadly, protože zařizování bytu si peníze žádalo víc. :|
Taky už jsem dospěl k tomu, že nebudu otrokem pro auto, ale naopak :-D :-D :-D

Teď tunim jen modely a to jak vzhledově tak výkonově.. :lol: :lol: :lol:
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 18 lis 2009, 18:10

bazilisek píše:
Wíťa píše:Jakkoliv předělávat auta stojí velký peníze a ve finále člověk zjistí, že to byly "vyhozený" peníze. Pokud se nědělají úpravy na motoru, což ještě beru. Mohl bych o tom vyprávět svý. Předělal jsem svojí bývalou Fiestu skoro úplně celou, dal do ní 4x tolik než za co jsem jí koupil a pak jí stěží za polovičku prodal...

A když už tunit a nelitovat peněz co do toho tečou, tak jen jízdní vlastnosti a jak jsi psal, výkon motoru.
Sám jsem šel opačnou cestou než bych šel teď. 8-[ Nakonec ale všechny plánované věci nedopadly, protože zařizování bytu si peníze žádalo víc. :|

A co jsi měl v plánu upravit? :)
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 18 lis 2009, 18:17

Wíťa píše:
bazilisek píše:

A co jsi měl v plánu upravit? :)

pošlu SZ, nebudem to tady spamovat. :-D
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 18 lis 2009, 22:10

No možná by to nebylo špatný to sem dát, aby mladý klučani viděli jak se dají vyhodit peníze do kanálu :grin:
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 19 lis 2009, 14:44

No mate pravdu, ze bez penez se radeji do niceho nepoustet, taky jsem se na to vrhnul kdyz se mi darilo ponekud lip. 10tis eur jsem do toho uz nacpal pokud nepocitam ty stovky hodin prace a spoustu jsem toho i znicil svoji nevedomosti, ale na druhou stranu to jsou obrovsky zkusenosti ktery se mi budou hodit, az budu delat neco dalsiho. Vcetne toho, ze jsem svy auto diky tomu poznal vicemene do posledniho sroubku.
Co se spamovani tejce tak tohle tema prosim pouze VW Golf 2, at je to prinos pro kazdyho kdo bude stavet Golf 2 a tohle tematko najde a bude rad stejne jako ja za kazdou novou fotku hlavne detailu, ktera dobre poslouzi jako podklad pro stavbu modelu. Technika jako takova je pak popsana na http://www.dieselpower.cz, odkaz jsem tu uz nekde daval, zalozenejch tematek a prispevku tam mam uz vicero.
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 19 lis 2009, 15:08

Tos dal čtvrt mega do něčeho, co díky masce vypadá jak favorit???? Meingot, zkus napsat Dale Cooperovi, má takovou budovu, kde se o tebe postará, večer dostaneš pod jazyk placebo a všichni tě tam budou chápat a rozumět ti :grin: :grin: :grin:
Ale vážně: nevím jestli to má co dělat tady na foru, každopádně už ta předloha je podle mě dost ujetá co se vkusu týká. Na druhou stranu to chce asi silný nervy... hlavně v tom utíkat 200 už je dost adrenalinová záležitost [-o<
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 19 lis 2009, 15:29

...hlavně utíkat v tom 200 km/h trochu poukazuje na to, kolik jsi pobral rozumu. Za tohle bys měl dostat hevertyčkou mezi oči a k tomu do konce života přijít o papíry. Právě díky spoustě takhle nedisciplinovaných mladých blbečků (kteří dneska zároveň nemají problém se dostat i za volant kamionu) to u nás vypadá tak jak to vypadá. Smrt všem pseudotunerům, silničním závodníkům a podobný sebrance.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 19 lis 2009, 15:36

nedlloyd píše: Smrt všem pseudotunerům, silničním závodníkům a podobný sebrance.
[-o< [-o< [-o< Proti tuningu nič nemám ale blbnutie typu 200 na tachometri si nechajte na Masarykov okruh v Brne (teda ak je prístupný aj verejnosti za poplatok) ak nie tak náš Slovakiaring je prístupný za 400€ na celý deň je len a len tvoj :)

Osobne nič ale ja by som už keď dvojkového golfa tak radšej COUNTRY verziu
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 19 lis 2009, 15:42

ceti píše:TEST DRIVE 26.10.2008 na D71 SCHWEINFURT->ERFURT S NOVOU ASD PREVODOVKOU

ne, že by se mi to auto líbilo a souhlasím i s názorem o tuningu apod, ale těch 200 km/h bylo na dálnici v Německu, kde je pokud vím, rychlost neomezená... takže nadávat za tohle mi nepřijde fér...
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 19 lis 2009, 15:45

Ok tak tam v pohode, ono mne osobne išlo o teoretickú rovinu... :)
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 19 lis 2009, 15:47

reJI píše:těch 200 km/h bylo na dálnici v Německu, kde je pokud vím, rychlost neomezená... takže nadávat za tohle mi nepřijde fér...

Já Ti rozumím, reJI, ale zároveň musím říct, že tohle je jeden z důvodů, proč s neomezenou rychlostí na dálnici příliš nesouhlasím. To, že je rychlost neomezená neznamená, že každej křumpl tam musí letět 200. Jistě, orgány přenášejí v tomto odpovědnost na řidiče a spoléhají se na jeho soudnost. A to je právě ono.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse