V tom případě zkus hodnotit něco co znáš a nevyjadřuj se k věcem (teď myslím všeobecně) o kterých nemáš páru. BTW, nevím co s tím má co dělat moje víra v dokonalost ameriky ...? Pouze mluvím o autech která znám z vlastní zkušenosti.
greenWOLF píše: Ale jinak kdyby někdo věděl o nějakém sedanu, limuzínce ze 70. let - sem s tím - něco bych si na hraní opravdu vzal.
chevy píše:to greenWolf: JJ pro experty jako ty musel Chevrolet koupit Daewoo, protože holt evropani co žere nad 10l to nekupujou, tak jim nabídl auto co chtěj. Bohužel tím podle mne dost utrpěla značka Chevrolet, protože jaksi americký vozy jsou o něčem jiným než korejský prdítka. A ty jako místní "expert" bys o tom aspoň něco mohl vědět. BTW měl jsem za svůj život již mnoho aut (první byla Škoda 440 neboli Spartak) takže si myslím že dobrý auto poznám. No a posledních cca 15 let používám, jak ty říkáš zastaralý auta ( motor FSI v době kdy tady byl standard karburátor, v základu vše v elektrice, ABS, ESP..., klimatizace, palubní počítač ...,pneumatický tlumiče s dofukem, akorát to nemá příplatkovou kůži). A to za cenu za kterou tady koupím nejvybavenější Oktávii (ale bez spousty věcí co mám já v základní výbavě). No a že to žere 10-15l/100 ?? Holt když chceš pořádný auto...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků