Nemáte prosím někdo fotku Stratose Olio-Fiat ze SanRema 1980, Tabaton - Radaelli. Mě se povedlo najít jen jednu. Díky
pelikan píše:Na ty šotolinový kola máme stejný názor, není nad look auta v asfaltové verzi. Co jelo šotol to nestavím. Podle juwra.com se rally jela jako mix asfalt / šotol, ale poměr tam není myslím, že SanRemo se vždy jezdilo více na šotolu. Ročník 1980 se jel od úterý do pátku a jestli jsem to dobře pochopil tak RZ měřily 800km ! Současné MS je proti tomu oblastní přebor.
reJI píše:pelikan píše:Na ty šotolinový kola máme stejný názor, není nad look auta v asfaltové verzi. Co jelo šotol to nestavím. Podle juwra.com se rally jela jako mix asfalt / šotol, ale poměr tam není myslím, že SanRemo se vždy jezdilo více na šotolu. Ročník 1980 se jel od úterý do pátku a jestli jsem to dobře pochopil tak RZ měřily 800km ! Současné MS je proti tomu oblastní přebor.
Pánové, pánové...já vím, že ten model líp vypadá s velkými koly, ale šotolina byla vždy základem a kořením rally... a žádná asfaltová soutěž nemůže nahradit Finsko... podívejte se někdy na záznam "béček" z této rally v letech 1985-1986...nic lepšího neexistuje...
![]()
má pravdu, předsedo...![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků