6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Sumak píše:Pánové, tak tento model obdržel fantastické ocenění:
2007 ModellFan Model of the Year Award, sekce resin/multimedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koudy píše:To máš možná pravdu Jindro, ale vzhledem k tomu, že tohle auto už nikde není, můžem za to být rádi. Znalci asi najdou spoustu chyb, ale KDYŽ JI MILUJEŠ, NENÍ CO ŘEŠIT![]()
![]()
Je jasný, že je vždy jednodušší vzít "něco" jako základ a dotáhnout to k nějakému výsledku, než kroužlat z kůry novej model
reJI píše:Koudy píše:To máš možná pravdu Jindro, ale vzhledem k tomu, že tohle auto už nikde není, můžem za to být rádi. Znalci asi najdou spoustu chyb, ale KDYŽ JI MILUJEŠ, NENÍ CO ŘEŠIT![]()
![]()
Je jasný, že je vždy jednodušší vzít "něco" jako základ a dotáhnout to k nějakému výsledku, než kroužlat z kůry novej model
to ano, já neříkám nic na to, že model existuje, jen jsem reagoval na ty ovaceza "ocenění"...
Koudy píše:Máte někdo fotku Sainzova auta z Rally Costa Smeralda 1986? Potřeboval bych fotku na přední kapotu nebo nějaký záběr, kde je vidět, zda v kapotě byla mřížka nebo síťka. Řešil jsem to s Italama a protože mám fotky, kde to vypadá, že nic není a oni zase fotku s mřížkou, shodli jsme se na tom, že na některých soutěžích mohli pro lepší chlazení použít pouze síťku, ale potřeboval bych důkaz. Máte někdo něco? Já jsem našel jen toto...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků