Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Paddock forum
reJI píše:HokTar píše:No ale Ferrari im to tento rok pekne natrelo. cha cha !!!![]()
![]()
![]()
![]()
myslíš ten nový team letošní sezony FIA_Ferrari.. ?
Sumak píše:reJI píše:HokTar píše:No ale Ferrari im to tento rok pekne natrelo. cha cha !!!![]()
![]()
![]()
![]()
no, to je hodně silný... do startu velký ceny to bylo FIA_Hamilton.....
a najednou je to FIA_Ferrari????
nikdy jsem nebyl fanda Ferrari, jen mám "rád" Kimiho, jako jezdce.....
kdyby se dodržovala pravidla, byl by už dávno McLaren diskvylifikován zcela, takže diskuze, jestli bude Hamilton mistr světa by byly bezpředmětné.... a teď by jste chtěli, aby ty papíry pro FIA něco znamenaly???? viz. třeba omezení Raikonnena Hamiltonem v kvalifikaci na Brazílii a žádný trest................. HOWG !!!!! a kdo tu bude prudit, toho smažu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne tímto bych tuto diskusi ukončil a radši mu poraďte, jak na ty spáry, já nevím, asi zatmelit a narejt, nebo zkusit naředit trochu víc surfa500 a zalejt... a pak zas a zas....
reJI píše:HokTar píše:No ale Ferrari im to tento rok pekne natrelo. cha cha !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Dalin píše:Mno, zrovna jsem napsal sáhodlouhý příspěvek, který se mi smazal, tak zkusím ještě jednou; jsem taky rád, že se moderátor ozval, škoda, že sám rozdmýchává diskuse mimo téma.
Přijde mi, že se stalo oblíbeným pravidlem, že každé téma je nutné zaplácat ať už vtípkama na různé témata, anebo osobními názory (aka zde dění ve F1); nehledě na to, že mi osobní fotografie z akce Ferrari v tématu týkajícím se modelu McLarenu přijdou dost irelevantní.
Nechcete si na ty nesouvisející věci založit vlastní téma? Tohle vzniklo, že někoho zajímalo, jestli někdo dělá model, jestli se nedá levněji nebo líp postavit konverzí, tak se buď bavte o tom, nebo se nebavte a jenom čtěte, ne? Zase to skončí tak, že se na to fórum každý vykašle...
Koudy píše:to dalin: nebereš si to nějak moc osobně? nebo se mám snad příště někoho ptát, co můžu a co ne? ty se mi fakt asi zdáš chlape![]()
![]()
a byla to akce Rally legend, když už, nečteš, nevíš...
Sumak píše:uzavřem to tím, že toto téma zítra promažu, aby to dávalo samozřejmě smysl a pojedem dál...................
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků