Nevíte někdo, kde by se na netu daly stáhnout fotky interiéru na Monte Carlo SS 2006? Zajímá mě zejména kabeláž natahaná uvnitř vozu, detaily a zbarvení motoru a převodofky a vůbec vše, co je v interiéru a motorovém prostoru vidět.
Díky,
MF
Martin F píše:Nevíte někdo, kde by se na netu daly stáhnout fotky interiéru na Monte Carlo SS 2006? Zajímá mě zejména kabeláž natahaná uvnitř vozu, detaily a zbarvení motoru a převodofky a vůbec vše, co je v interiéru a motorovém prostoru vidět.
Díky,
MF
Martin F píše:Díky,
tenhle postup jsem zkoušel, ale moc mě neuspokojil, spíš mě zajímá, jestli někde není vyfocené celé auto do detailů...
Martin F píše:ještě jednou díky, potěšily mě hlavně fotky na Stewartovu 20, mám ji doma rozdělanou...první NASCAR ve vitríně, teda kromě několika 1/64 8 DieCastů od Hotwheels![]()
mimochodem, dost mě nasr*li na Eurosportu, protože delší dobu tyhle závody ingnorují, s láskou vzpomínám na dobu, kdy se závody daly sledovat lajf. bohužel jsem dosud nenarazil na kanál, kde by se závody sledovat daly... hledal jsem dobře???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník