Vážení panové, modeláři.
Obracím se na modelářskou obec s prosbou. Začal jsem stavět Škodu Fabii S2000 EVO od Belskitu, v měřítku 1/24. Chci mít co nejdetailněji, v rámci reality, udělaný vnitřek vozu, protože budu dělat i otevřené dveře. Několik dnů jsem strávil na internetu, při shánění co nejdetailnějších fotografií interiéru vozu. Zakoupil jsem i publikaci Komakai – Fast guide 001 Fabia S2000 EVO. Ač jsem našel několik fotografií interiéru, stále jsou prostory, které nejsou podle mě podchyceny. Na fotografii stavebnice, jsem zvýraznil prostory, které jsem nenašel fotograficky zdokumentované. Buď neumím hledat, nebo nemám štěstí, ale kde nic tu nic. Proto se obracím s prosbou na vás odborníky. Mohl by mi někdo pomoct. Buď mě nasměrovat na stránky, které by mi v mém problému pomohli, nebo jestli nemá někdo ve svém archivu něco navíc. Jedná se mi hlavně o prostor za sedačkama jezdců, prostor za pedáli a celý přední panel tohoto prostoru a pak na prostor před spolujezdcem a za plechem na nohy. Dokonce jsem sehnal několik dílenských manuálu a Škodu Fabii v různých jazycích, ale ty se diametrálně liší, od Ralyového vozu Je to velká žádost, ale doufám, že mi někdo bude moci pomoc.