Taky mi ho už 2x nechali, není špatný, ale to C6000 je vlastnostmi stejný. Tohle už nějak neřeším, když je, tak to tím říznu, někdy dávám i GS ředidlo.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn „Zlu k vítězství stačí, když dobří lidé nedělají nic."
Tak na ten lak bude asi najlepsie navstivit tu lakovnu a zadovazit si ten 2K lak. Tie farby od lakyrnika mi tiez vrtaju v hlave, no uvidim ako sa zatvari ked si budem pytat po deckach farby Ale inak aj cenovo je tato moznost najvyhodnejsia. Dik moc za rady
Karci- Ty barvy normálně namíchají- min. množství bývá 2dcl. Máš toho na 5 modelů. Nebo mají slitky nespotřebovaných barev. To se taky hodí. A v dobrým krámku ti i poradí s ředěním a nástřikem a použitím, např. podkladový barvy-tu ti klidně dají zadarmo.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn „Zlu k vítězství stačí, když dobří lidé nedělají nic."
Okolo mňa v Nitre bezproblémov skáču dvaja 50 ročný páni. Bezproblémov mi poradia namiešajú od 1dcl čokolvek. Neustále mi davajú rady a lakírnické finesy. Vážia si skrátka každý cent.
Přesně tak- co jsem zkusil, už se mi ani nechce pracovat s něčím jiným. Na modely aut paráda. U bojovky a letadel musím ještě používat i jiný typy barev. I když s příchodem barev typu laquer od Mr.Paint se začíná blýskat na lepší časy. Kluci- ať se dílko podaří....