Pokud to nekomu uniklo: Tady se stavi (alespon priblizna) replika skutecnyho auta z 1985 a ne nejaka individualni uprava made by soucasnej Hypermarket ktera ma ostatnim nacpat: "To cumis, co ?".
Toz vratme se k tomu, co by mohlo bejt pro modelare prinosem. Golf 2 samotnej se jeste da sem tam vyfotit, ale hlavne detailni fotky tech puvodnich "extratek" od Kamei se shanej tezko. V modelu nejsou uplne tak presny, bude potreba je mirne poupravit, nehlede na to, ze Revell i nejak totalne pozapomnel na Kamei vybavu interieru (Viz fotky na 1.strance)
Kdyby si to nekdo chtel postavit, mam tenhle raritni model od Revella dvakrat- necham ho za 1000,-
2 Koudy: Kdyz uz mi 52-leta pritelkyne rekne, ze jsem starej dedek, tak na tom asi neco bude. Nevim jestli mela na mysli moje starecky nazory nebo vykyvy v potenci ci co, ale uz to tak je a ja se s tim holt smiruju, ze uz to pomalu nejni jako za mlada, aneb nachazim se momentalne v prechodu = z puberty primo do duchodu

A ted dost kecu, tady ty slibeny obrazky. Kazdej kdo nekde narazi na (nejlepe detailni) fotky nebo nedej boze na ulici na puvodniho X1 Kamei Golfa, ihned s tim sem, nejenom ja budu fakt vdecnej, ale taky nekdo dalsi kdo to bude stavet, jedno jesli jako model nebo jako original. Urcite nejsem prvni ani poslednI. Hodne bych uvital jakykoli dalsi fotky toho X1 Kamei Speedstera (cabrio).
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1