Zdravim Vas... pani prosim o radu... dostala sa mi do ruk stavebnica mojho vysnivaneho auta od Revellu Lamborghini Dialbo je sice starsia ale slo by s nej nieco urobit... jediny a to dost velky problem je ze je pokrutena karoseria co s tym? skusal som to nehrievat na radiatore ale asi nizka teplota tak som tomu moc nepomohol poradte prosim Vas...ma to vobec cenu rovnat? dakujem
Ahoj,taky si myslím,že ta voda je dobré řešení.Takhle jsem třeba rovnal střechu na chevy elcamino od AMT.Nějaké pako na ni asi duplo nebo něco takového a když jsem ji slepil, tak byla nakřivo.Použil jsem horkou vodu a dnes když už je to Elcamino hotové,tak to nepoznáš.Takže to zkus , držím ti palce a doufám, že ho doděláš.
Hlavne nie bodový zdroj tepla - sviečku apod. - je to dosť ťažké odhadnúť lebo najprv to nie a nie ohriať na teplotu pri ktorej sa dá plast ohýbať a potom v zlomku sekundy sa to ohreje až príliš a plast je nenávratne skrútený...
Ahoj, Diablo je môj detský sen, raz si ho určite postavím....
Moje skúsenosti s rovnaním pokrútenej karosérie sú pomerne bohaté, dlho som laboroval so svojím Enzom. Osvedčil sa mi spôsob - zafixovať v mierne opačnom garde skrútenia, zohriať vodu na bod varenia, vypnúť a celú karosériu ponoriť na 10 minút. Potom vybrať a opláchnuť studenou vodou. Zrovnala sa parádne - len to fixovanie je ťažké a zložité... Držím palce. A skús to prehnutie odfotiť - to sa ľahšie radí...