Jak už jsem ti psal, je to pecka s těma obtiskama začínají ty auta ožívat to černý olemování scalopsů asi bude vidět, podle tý poslední fotky a na konci dubna budou obě fertig
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Kryšote nevím jestli jsi si všiml,ale už jsem ti to psal v e-mailu. Když je na obou stranách ten nápis Left Lane Bandito tak tam nejsou ty nápisy na předku spací budky Life... Je to na fotkách co jsi mi poslal.
Vím o tom ale beru to tak, že obě ty auta mají nějaký vývoj a bylo by Škoda trefovat se do nějaké konkrétní verze. Obě auta jsou hlavně do vitríny takže zase tak úplně to nehrotím. Je to stejný jako když jsem stavěl žlutou, ta taky během jednoho roku vypadala 5x jinak Vegáčovo auto taky nemělo v době kdy jsem jí fotil na patláku hotovej vnitřek, a já ho budu dělat už hotovej EDIT: a vůbec, nekaž mi radost, jsem rád že to konečně odsejpá to že tam bude pár věcí který nebudou úplně podle aktuální podoby asi zkousnu a upřímně, nechce se mi třeba sochat od nuly květináč co má vegáčovo auto pod oknem od nového majitele, a zase na druhou stranu auto bude zakrytovaný, protože mi to upřímně ušetří vzduchojemy, kabely, vzduch a nádrže, prostě vše co je na rámu ta kabinou. A vím že auto dostalo zakrytování cca před měsícem. Takže tolik k autentičnosti
Přílohy
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Kryšote kua ,řeknu ti proč jsem to psal. Se mi ten nápis Life... ale vůbec na tomto autu nelíbí. ... a navíc na rajčeti najdeš od tohoto auta spousty fotek a pár jich je když upravovali světla nad kabinou a dávali nápisy na dveře budky. Je na nich taky ,i to že nápisy na předku spacáku hned strhli dolů, protože to fakt do designu toho auta nesedí. Fakt ... JInak Vegáčova bejvalka pokud ji nepoku*víš tak je hodně dobrý kousek na soutěž. Má líbivý kombinace barev ...