Ahoj tak jsem se konečně dokopal a davám jsem nějaké to foto. Zatim jde o klas. krab.stavbu ale vše ukáže čas co z toho vznikne Zbarvení není podle skutečné předlohy nýbrž moje vlastní.Bohužel jsem dávám foto už z dost pokročilé stavby.Barva u mě klas.Sprej a drobnosti štětec.Doufám že nebude moc velká kritika.
Dle mého,se z toho klube moc hezká krabička.Sázka na tuhle kombinaci barev je sázkou na jistotu.Toho Mana si taky chci střihnout,ale furt váhám a odkládám .Pavel
Pavle tak ona to zas až tak docela Krabička nebude Přece jenom nějaká ta změna proběhla a proběhne. Tunel je potažený ze spodní části srovnáno vytmeleno a následně vybroušeno.Přední náprava široka kola atd Je a bude tam toho dost.Jak jsem už psal není hotov.
Tak po delši uvaze jsem se rozhodnul,že za něj dam sklopku.Přestavba klas navěsu plus kontejner mě vyjde draž než samotna vana.Pro nadrž na olej jsem použil nadrž ze scanie.Kterou jsem rozřezal a nasledně poskladat,vytmelit.Jak bude hotova dam foto.Jen jsem nikde nenašel jak je čerpadlo přidělane na převodovku Nemate někdo foto? Předem děkuji Michal.