Téměř po roce nemodelaření, jsem dostal konečně na modelařinu chuť. Dlouho jsem váhal jakou stavebnici mám zvolit po dlouhé pauze. Chtěl jsem něco jednoduchého aby se člověk dostal zpátky do formy, tak jsem přemýšlel kterou stavebnici vybrat, u které si člověk může postavit pěknou krabičku bez jakýchkoliv zásahů nebo předělávek. Tak z mého pohledu nebylo rozhodování moc dlouhé. Je to Iveco Turbostar. Tato stavebnice je úplně skvělá a pěkně propracovaná dle přesného reálného auta a to se mi právě líbilo.
Model bych chtěl pojmout jako krabičku, takže žádné zásahy do stavebnice a nebo velké úpravy. Přece jsem rok nemodelařil, tak ani si do toho netroufám. Na modelu bych chtěl doplnit kabeláž, nějaké zpestření rámu v podobě šroubů a matic od Calibre a detailnější kola KFS. Předlohu jsem našel na FB. Jedná se o české auto, které pravděpodobně mělo měchy, ale já chci zanechat původní stavebnici ( péra ). Jinak co se vzhledu týče to bych se chtěl právě držet tohoto auta. Jako na úplný začátek jsem si slepil šasi, péra a slepil pár drobností. S mím časem se stavba bude sunout pomalu na což upozorňuji.
Tak dost blábolení a hurá na to.

T ´n´T