Ako som spomínal, začal sm novú, ďalšiu krabičku od Emharu. Tentokrát Bedford Tanker. V prvom rade treba povedať že stavebnica ma veľmi príjemne prekvapila. Presnoťou dielov ale hlavne širokou paletou možností stavby. Či už sú to dekály (3 verzie), možnosť urobiť 3 - 4 komorovú cisternu, výber s dvoch druhov výpustných ventilov, možného predĺženia rámu ako aj dvoch druhov (ploché a vyduté) čiel tela cisterny. Zatial len pár fotečiek, skúšam robiť s druhým foťakom, prikúpil som konečne statív , takže kvalita nič moc...
Zdar Pali.. Zaciatok vyzera fakt super...este by si mohol hodit nejaku farebnu schemu nech viem aka je tvoja predstava.... Drzim palce bude to opäť dalsi krasny anglican
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Libore, normálne to auto je tak presné že fakt len zbrusuješ deliace roviny... ako Emhar klobúk dole. Aspoň mám taký názor. Čo sa týka postupu tak voláke káblovačky velké nechystám nokolko všetko bude skryté. Akurát palivo, svetlá a možno brzdy...
Dík za upozornenie. Moc materiálov o tomto neni ani na nete. Ale pokial by som robil tak ako v prípade prvého Bedforda zreštaurovaný kus, tak teoreticky, čisto teoreticky by tam mohli ísť hadice?
Teoreticky, je možné vše. Ale myslím, že kdyby to někdo restauroval, tak by to udělal pořádně. Ale počkej, co Ti ještě napíší odborníci. Já jsem to jen napsal, aby ses neunáhlil. A naohýbat pár trubek by pro Tebe neměl být problém.