Ahojte kamarádi. Hneď po dokončení KW W900 Snap Titu som si povedal že minimálne do vianoc si dám oddych od patlania. Ale poznáte to... Už po výstave v Bratislave sa mnou prehnal nový impulz postaviť si nejakú ďalšiu krabičku. No a vytiahol som na svetlo toho krabicoida P352.
Ďalší klasický ťahač od amt. Zase kopa brúsenia, domýšlania a spasovávania. Aj keď je to reedícia je tam dosť brúsenia. Zatial všetko pomerne dobre pasuje a práca prebieha v podstate v pohode. Čo ma dosť potešilo je poznatok, že som sa stretol zase s iným druhom diskov... európske firmy sa majú čo učiť. A to viem že ešte sú minimálne tri druhy...
Zatial som spatlal šasi, aj keď mám taký blbý pocit že mi to voláko uteká do strany. Zase tá geometria. Skrátka všetko je v rovine podla uholníka a pravítka okontrolované a odsúhlasené ale oko vidí...
Motor, ak sa mi dobre zdá, tak je identický s motorom z Astra a to Detroit Diesel 8V71. Bude pravdepodobne v bielej farbe v kombinácii asi s matnou čiernou na prevodovke (uvidíme). Samozrejme príde nejaká tá káblovačka. Dekály (originál sú opäť dve verzie, inak veľmi pekné) použijem od Modeltruckinu, verzia Z-stripes.
Čo sa táka sfarbenia asi znovu niečo modro-biele, poprípade rozmýšlam ešte aj nad striebornou (kabína). Zatiaľ nie je moc čo fotiť, tak na úvod len pár fotiek...