,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Po dlhom case som zacal rozmyslat o dalsiom nejakom pre mna zaujimavom
vehiclu,a zvitazil dalsi australsky kusok,ktory si chcem postavit pre svoju radost.Doma som pozrel na skrinu a
vybral som si dve krabice stavebnic,ktore uz zapadli prachom a to je lone star s kenworthom W900..Uz som to mal dlho v plane,ale
zacal som toho australana,ktory uz mam skoro hotovy,(neratam este navesy),A preto ze nemozem navesy robit uz v kabine kamionu,na ich velkost,tak
chcem zacat skladat pomaly tohoto wreckera,,Na fotkach,co mam ako predlohy bude len priblizna kombinacia farieb,ktoru skusim komplet nastriekat,bez decalov,
neviem ci to dokazem,ale urcite to skusim,,tak zatial tolko o mojom dalsiom trucku a teraz nieco malo o stavbe,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
co sa tyka stavby ,tak strucne len dodam,ze podvozok a kabina bude z lone stara,samozrejme podvozok prisposobim dlzke nadstavby,dalej
barevnu kombinaciu ,ta je na fotkach predlohy,a pouzijem k tomu aj lepty na Lone Star,,,podvozok a kabinu z kenwortha pouzijem na dalsiu stavbu
ako logger kenworth,,,,(s navesom na drevo),ale to je daleko este,,,,Nema vyznam nejako dopodrobna skladat podvozok s doplnkami,preto ze bude vcelku
zakapotovany,,tak skor mi pojde o pekny vzhlad ,Dalsiou vecou bude kompletne osvetlenie s funkcnymi majakmi,tak ako sa na tento stroj patri,,
jedine co ma mrzi je,ze nemam pravostranne riadenie a vsetko co ktomu patri,ale hadam to nebude vadit

to by teda bolo zatial vsetko,len bt som vas chcel poprosit,ze ty ktory nahodou na nete natrafia na fotky nadstavby,tak by som bol rad,keby ste ich sem dali,lebo ja
som zatial nemal cas na to,a tak isto som rad kazdej fotke podobneho wreckera,preto ze nejake trubky a hadicky a male doplnky tam urcite dam,tach nech to je aspon
trosku realnejsie,,,tak dopredu dakujem,,,
zatial vsetko z mojej strany a tesim sa na zaciatok stavby,ale prioritou samozrejme ostava dokoncit australana,tak wreckera budem stavat len cez vikendy v kamione
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
s pozdravom,,,,IVAN
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
FOTKY ,,,PREDLOHY A STAVEBNICE
Naposledy upravil COOLIWAN dne 10 led 2013, 15:37, celkově upraveno 1
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.