Tak som tu po dlhsej dobe zase,medzi vami pani,a jak tak kukam tak sem pribudlo zase par krasnych modelov,
ja som konecne dokoncil toho mojeho prveho dafika s navesom,(fotky este nemam ,az neskor ich dolozim,ked budem doma)
ale som rad ,ze aky je taky je ,ale je moj prvy

Tak a teraz mam trosku blaznivy projekt,ano ja zelenac

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,Takze,,, teraz som zacal robit kenwortha ,australana,lebo ako som uz spomenul ,mam rad velmi
tieto dlhe kamiony,a preto som sa rozhodol ,ano,ja uplny amater,aj ked bez skusenosti v tomto fachu,ze si postavim jeden malicky
vlacik ,.Vela teorie som sa tu na forume docital od vas,(aj ked prax je ina)ale aj presto skusim to,urcite nemam co stratit,len sa vela veci od vas naucit,
Nezalozil som tuto temu kvoli tomu aby byla sledovana,ale aby ste ma hodnotili,kritizovali,alebo chvalili,ale preto ,aby ste mi pomohli, ked budem nieco potrebovat poradit,zohnat alebo
ked nieco poserem na modeli,tak ako to opravim ,a ine veci ,lebo este neviem,v tom chodit ako vy
a preto vam dopredu vsetkym dakujem za ochotu ,nejak sa to naucit musim

,,,.nechcem stavat model podla predlohy ,alebo detajlu,ale zase ani podla krabicky,jak to vy nazyvate, na to nemam este
ale taky ,aby sa pacil mne,(myslim to tak,ze bude moj druhy a dlouhy )

.Mam v umysle postavit tahac a 3 navesy
(chladiarenske alebo cisternove),len este neviem,zatial studujem podvozkove casti,navesov...hlavne co sa
tyka poctu naprav,a ich prestavbu ,,..cisternove maju tri napravy,a taku som nenasiel ako stavebnicu,,(neratam BP ale ospojlerovanu)
,,,no a tu zacne moj prvy problem,,prerabka podvozku,,

TAK A TERAZ NIECO K STAVBE
tak pani ,tu na prvej fotke je kenworth ,krasavec s chladiarenskymi navesmi,,moj sen

upozornit,ze to je len moj plan,co sa tyka zostavy supravy,,,aj ked farby na tahac dam zeleno biele,,pridam nastavbu na spaci kabinu ako spojler
ine vyfuky,hrubsie,ine blatniky ,a este uvidim co a ako dalej
chalani ,,rad by som tymto zahajil moju druhu amatersku a dlouuuuuhu stavbu,a tesim sa na vasi pomoc a rady,samozrejme aj kritiku,(len trosku berte ohlad na mna ako amatera v rokoch ,a nie vasimi profesionalnymi ockami )

velmi snazit to nepodelat ,,cas nehra roli,,

p.s...jen dodatek strucne,,(priznam sa vam,kupil som si scaniu r500 ,na to,aby som si na nej vyskusal vsetky vase metody modelovania,,(lepenie,gitovanie,brusenie,
striekanie a pokladani obtisku,no malem skoncila v kosi,ale nejak sem ju dopatlal a ted se na ni divam,a som spokojen,ale keby vedela kopat,tak mi nakope prdel

,povedal som si,je lepsie pokazit jeden model ako dalsie ine,,,nieco som sa na nej naucil,ale zistil som ze potrebujem este velmi vela info,

tak hodim sem jednu foto a s pozdravom IVAN
TAK A DEME NA TO ,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Naposledy upravil COOLIWAN dne 12 dub 2013, 18:43, celkově upraveno 1
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.