Taky někdy někoho z vás už napadlo:kdybych si tak mohl vybrat libovolné auto,jak by asi vypadalo?Jak bych si jej upravil,jakou by mělo barvu?Mě už se to hlavou párkrát honilo.Tohle vlákno zakádám pro odlehčení.Před nedávnem jsem zakoupil polovrak Peterbiltu 359.Renovovat ho do původní podby by asi bylo zbytečným trápením,tak jsem kolem něj douho chodil až jsem si řekl-trochu to "vykuním" a bude to .Držet se budu pouze u Peterbiltu zavedených standartů,takže to zase až taková divočina nebude.Pár nápadů už mám v hlavě tak se do toho dám.Doufám,že to pojede rychle a uvolněně,v podstatě nic mi nesvazuje ruce.Vařit budeme z tohoto matroše a jde se bourat!LECGOU Pavel
Máš na mysli standartní kuning á la USA? Prodloužit šásko, nic na něj mezi koncem kabiny/sleeperu a zadníma kolama nevěšet, sluneční clonu protáhnout do půlky oken, rovný tlustý roury coby výfuky, stylový zadní blatníky a z barev použít jen černou nebo odstíny šedi, případně stříbro. Chromu, co hrdlo ráčí nebo taky vůbec žádnej. Měl by tomu odpovídat i interiér. Případně motorovej prostor, ale toho masochismu bych se dopustil asi jen já. Přeju hodně zdaru Jarda
Tak v tom případě to vidím na pick-up nebo hot rod. Obojí existuje. Dokonce i něco jako Smart. Zadní kola hned za koncem kabiny. Ale tam bych byl opatrnej při brždění Jarda
Spíš se budu držet při zemi aby to vypadalo pořát jako náklaďák.Podle starýho značení by to měl být Petrbilt 289.WB udělám 170".Tu jsem zvolil podle katalogu starších modelů který vyráběli.Myslím,že se nabýdka délek a rozvorů příchodem nové řady moc nezměnila.Zadní nápravu použiju jen zadělám výstup pro kardanku na druhou.Dále pak dám jinou nádrž a nějaký doplňky.No samo,nějaký hezký barvy,pruhy atd.Trochu mám ,ale problém s fotkama.Našel jsem zatím všeho všudy dvě,tak kdyby někdo měl "dvounápravovou 359" tak sem s ní.Pavel
1985289creamgold.jpg (26.68 KiB) Zobrazeno 5051 krát
Naposledy upravil pavel behensky dne 13 kvě 2012, 08:25, celkově upraveno 1