Tak, jsem se konečně dostal ke stavbě tohoto krasavce. Váhal jsem, kam ho můžu zařadit, zda sem, nebo k osobním automobilům? Ale nějak se mezi těma závoďákama necítím. Pár lidí mi řeklo, že to můžu šoupnout sem. Snad se tedy nebudete zlobit. Jinak co se týče stavebnice, tak jako základ poslouží Mercedes-Benz G od Italeri. A jako předloha Mercedes G slovenských hasičů. Bohužel nemám moc materiálů, jen pár fotek z http://www.protipoziarne.sk/c-143-AHZS_ ... _4x4_.html Tak budu rád za každé nové rady a informace.
Tak na začátek, jsem trochu upravil rám, odstranil nereálné příčníky a nahradil novými. Teď mě čeká vedení kabelů a brzdových hadiček, ale ještě jsem to nidy nedělal a hlavně nevím, kudy přesně co vede, tak to asi nebude úplně přesné. Nemá náhodou někdo, nějaké schéma? Asi ne co
Tak jsem měl přes víkend trochu čau a o kousek jsem se posunul. Na podvozku jsem dodělal rozvody brzd a trochu upravil výfuk.Vše je zatim stříknuto černym základem.
Bylo pár volných chvil, tak jsem zas trochu pokročil. Podvozek je téměř hotový. Celí jsem ho zaprášil, inspiroval jsem se podvozkem u Pajera, který mám v práci. mimo to jsem se pustil do úpravy zadních dveří, které jsou ve stavebnici dvoukřídlé a ne jednokřídlé, jako u předlohy.
Tak ,aby se neřeklo, že to dlouho stojí, Tady je pár fotek z postupu. Nejvíc zabrat mě asi daly zadní dveře, dlouho jsem si lámal hlavu z čeho udělám panty, ale pak mě inspiroval Firestarter, se svími panty z injekční stříkačky na svém Zetoru, Tím to mu děkuji!! Dále jsem udělal hrubou kostru rámu vestavby, ale potřebuji poradit z čeho udělat mříž na rámu . Mě napadla síť z cedníku, ale zdá se mi moc malá. Tak budu rád za každou radu.
Jo jo uznávám, ale už jsem dodělal police, síť a stříknul to do barvy a je to lepší, už to tolik do očí nebije Ale dalo to dost práce, tak se mě to nechce dělat znovu.