Za mě plec nahoru za domácí auto a Tatru k tomu. Slyšel jsem, že s kvalitou dílů to není až taková sláva, ale sám jsem žádnou stavebnici MMK (kromě T 87) neměl v ruce, tak nemám žádnou zkušenost. Podle fotek na těch zvěstech něco bude. Mám pocit, že díra na čelní sklo je moc vysoká. Ty dveře si po zalepení asi sednou líp, že. Držím palce, ať se Tatra povede.
Tak na chatě jsem kousek pokročil, takže to zkusím posunout k dokončení. jak mi k jinemu modelu psal tušímPavel, že jich tu mám pár rozdělaných, ano mám a tohle je jeden z ich tak ho dokopu do konce. Zase mne začal bavit, ale každý časem bude dokončen. Znáte to někdy holt dojde chuť a než ho pokazit tak raději si odpočinout. Navečer dám fotečky. Milda PV
Tak zase dál a něco pro ty co tvrdí , že od MMK se staví těžko. Staví se dobře a modely to jsou krásné a navíc je to tatra. Takže podvozek. Doufám, že nějaký názor se tu ukáže. Milda Pv
Tak dnes už korba z venku v barvě a ještě uvažuji, že mezi kabinu a korbu místo kastlíku přijde klasická žlutá ruka. Uvidíme zda na ni bude odvaha. Milda Pv