Tak po kratičké pause se hlásím s "druhým" v pořadí.Kenworth K100-truck kterej mě vlastně přivedl k tomuto odvětví modelařiny a tak nějak je to můj velikej oblíbenec.Zakoupil jsem jej jako rozestavěný a bohužel i poškozený.Novou stavebnici jsem nesehnal ,ale i tak jsem za něj rád.Začal jsem tím,že jsem se pokusil rozebrat to co šlo a tak nějak roztřídit tu hromadu ulámaných dílů.To se týká naštěstí jen šáska a motoru,zbytek předešlej vlastník modelu "naštěstí nestihl,takže bouda už pojede z krabice.Přikládám první dvě fotečky rámu.Je na něm docela dost potmeleno.Vnitřek rámu pod kabinou je podlepenej plast.deskou-byla tam spousta "vyhazováků" a toto řešení bylo nejjednoduší.Rám jako takovej se mi nepodařilo rozlepit a tudíž jsem vzdal začištění "rámečku" u sestavy zadních náprav.Snad to částečně schová kabeláž.Co se týká modelu jako celku,tak se tentokrát spokojím s tím co stavebnice nabízí.Barevné provedení ještě nemám vybráno ale na výběr toho je spousta.Pokud by někdo měl nějaký o kterým si myslí,že by stálo za hřích nechtˇje sem klidně vloží,budu rád.Pavel
Tohle auto se mi líbí. Úplně nejvíc s nízkou střechou. Jsem zvědavý, co se z něho vyklube. V tvém podání a po tom co jsem viděl v pardubicích, to bude určitě skvělý model. Honza
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Pro gess-máš pravdu,ten červenej je parádní,ale docela dost provařenej i mezi modelama.Tuto nebo podobnou variantu zkusím na jiným autě.Tady přikládám několik mojich favoritů na finiš.Pavel
Podle mně je K100 nejhezčí Amerika co kdy jezdila a jedna z mála která mi něco říká.....takže podle mně top volba Co se týká zbarvení,ten žlutobílej je můj favorit už delší dobu a pak mám někde zašantrocenýho ještě modrobílého.....ten červeno-bílo-černej je klasika,ale jak píšeš,dost profláklej. Těším se na postup,mám ho (a asi ještě nějakej čas bude) v krabici,tak ať mám kde čerpat inspiraci..tak ať se daří Láďa
bouvier píše:Super teším sa ďalšiu Ameriku v tvojom podaní. Prikladám fotku K100, síce asi moc jednoduchý ale mne sa hrozne páči.
Je to pěknej kousek , v jednoduchosti je krása jinak bych se přikláněl k té žluto ( či oranžovo ) - bílé variantě , nebo celej bílej Stavba bude určitě parádička , těším se ..
Chtěl bychpoděkovat-Petr ln-suprovej walkaround!K123 jsem před nedávnem koupil také takže to rozhodně využiju-i když ta má ve stavebnici(AMT) zcela odlišnej podvozek.K těm fotkám co jsem vložil-Ten žluto-bílej se mi líbí hodně.Mám i fotky v soupravě s návěsem.Trochu mě odrazuje jen to,že už mám v podobné barevné kombunaci Peterbilta 378.Za hodně zajímavej považuju toho zeleno-bílého od fy.REIMER.U toho bych zase musel řešit obtisky.Tohle zbarvení je typické pro celou flotilu jejich náklaďáků.No a ten černej to je taky moc dobrý ,ale je tu zase ,ale- černá barva jako taková je složitá předpokládám na nástřik.Ještě by se mi líbil v barvě stříbrné-metal,nebo Al s barevnými doplňky,ale zatím jsem nenašel pěknou fotku.Je čas takže si ještě u pořítače posedím a snad si vyberu.Pavel
Jo mám ho ve stavu rozdělanej, už asi třetí rok.. to bylo ještě v době, kdy jsem na něj chtěla použít origo obtisky teď čeká, až mě osvítí nějaká múza a zajímavá verze, abych s ním zatočila.. budu bedlivě sledovat a snad se něčemu přiučím Mě se moc líbí ta bílo zelená verze..