Man je hotový.. dlouho Mana nechci vidět (mám samozřejmě ještě jednoho )... přemýšlela jsem co, protože mám už dost omezené zásoby a Scanií a Mercedesů je tu přehršel.. vyštrachala jsem tohle. Idea je jednoduchá. Ač Revell, je už to new shit, tudíž zjednodušený podvozek. Nemá tedy význam nějak moc dráždit kabeláž motoru. Řekla bych, že stavba tahače nebude nijak komplikovaná... spíš k němu vybrat vhodnou barvu (určitě už nechci ani vidět červenou ) a víc si vyhraju s plachťákem.. je docela povedený, určitě se pokusím o výrobu plachty. Chtěla jsem postavit La France.. už dlouho ho mám chuť postavit, ale jsem soudná.. potřebuje naprostou čistotu stavby a dokud se nepřestěhuju a neodizoluju náš zvěřinec od modelářské místnosti, jsem bez šance. A než ho zkazit, tak to zatím radši nic .
neboj, z toho příšernýho obtisku neuvidíš ani chlup a barvu už vím.. Bright Blue od Gunze.. metlu na to nechci.. nějak se mi ty metalízy na tom nelíběj
Akorat ze ja bych pro to pouzil asi naves od Helleru, ale ten se asi nebude tak hezky stavet. Pro fotky zivyho volva doporucuju truckpaper.com, tam toho najdes spoustu na auta v ruznym stavu, barvach, provedenich...
Na tohle se budu moc tesit, to MANA vesele trumfne...
bezva.. už jsem se bála, že mě za tu kombinaci zpucnete Jinak takhle vypadá šasi.. motor tam není, ale od převodovky dozadu je to už stavebnice, takže kabeláž nebude takový problém.
Tady kolem Kladna se potloká to starší VéeNko a tahá hádejte co??? Správně ..........tříosej BSS dvoukorbák.... Jinak dobrá volba.... co se týká tohohle návěsu bude asi problém ho sehnat,v poměru ke shrnovačce se jich asi moc neudělalo... V nabídce jsem ho viděl na http://www.artur-m-c.cz za cca 1000,- Ještě že jsem sysel...