Představuji Vám můj druhý model...SCANIA R620 \8/ New R Series.
Zatím už mam šasí se zadní nápravou hotovo,ale čekám na barvy a doplňky.
V krabici je kabina modrá takže ta se bude barvit na reálnou barvu Dark Diamond.
Následovně budu barvit celý interiér na žluto,motor a ještě nějaké věci.
Doplňky budou: Pozičky od KFS zadni světla od KFS rampa od JCL,to jsou hlavni tři věci ( všechny doplňky přidám jako fotky).
Potom taky beru doplňky od Honzy přesněji chladičový plech a CTM 24035 a velký stupačkový plech.Také bych mu chtěl poděkovat za domluvu a jeho ochotu.
Také bych chtěl poděkovat modeláři jménem Truck.man TGX
za to že mi pomáha a radí s modelem a hlavně že mi vše co budu potřebovat u něj doma střikne kompresorem,a za nějaké drobnosti.
Model který stavim by ve finále měl vypadat s doplňkama následovně:na model příde rampa s šesti světlama,na chladiče přídou do předu dohromady 10 poziček,hned na chladič příde logo S-U-P-E-R,2 pozičky přídou na konec tahače na náraznik vedle SPZ,na nárazník následovně přídou světla od JCL,do interiéru ( který bude žlutý komplet) příde klobouk dozadu za řidičovo sedadlo,také na palubovku přídou dva stolky (chtěl jsem koupit z Rakouska dva stoly za 4,6 a najednou je tam nemůžu najít takže příde asi jen jeden) rád bych taky nějak s pomocí počítače udělal na palubocku nějaké doklady a časopis.Také nejlépe na stolek bych udělal hrnek a nějaké plyšáky z tvrdnoucí hmoty (které jsem odkoukal ze stavby DAFu od Globetrotter.XL kterému děkuji za jeho skvělý nápad

Na dolní postel přídou dva časopisy a možná ještě něco vymyslim.Na horní lehátko ručník v designu Adidas.Pod horní lehátko příde plech \8/ od Honzy.
To však zcela není vše a kdybych to měl vše vypsat jsme tu do zítra

Takže tohle ja zatim vše.
Doufám že se mi s modelem bude dařit a že ve finále bude z toho krásný model.
Zatim jsem přidám pár slibovaných fotek.
Fotky ze stavby nevim kdy přidám,kvuli rozbitému počitači sem nemůžu vubec chodit a dávat fotky takže jsem dám pár fotek ze školy.
Za chyby v textu se omlouvám.
Toť je zatim vše

S pozdravem,
Jarda
HOTOVO: SCANIA NEW-R BLACK&RED DIAMOND