no ajk to tak vypadá tak sem se jenom nedíval .... rýpnul sem si do toho jednou a pak sem se od toho už neodtrlh

tak pár foto : (já neumim fotit ani tak a natož rezin ...

PS : nejen do týhle krabičky sem si rýpnul

šachťák píše:Hele, Martine, za tohle mě od teď asi nebudeš mít rád, ale cuchá mi nervy tvoje označování vozidel, o kterých píšeš. Jedná se mi konkrétně o LIAZ š-706. Takovej typ neexistuje. Sedmsetšestka je vždycky ŠKODA 706. Typ podvozku pak označují ta písmenka. Např. MTSP, nebo třeba RTC a tak. Liaz je pouze výrobce toho auta. Pro název auta se liaz začal používat až od stovky. Typ MTO je označení autobusového podvozku s motorem M 634. Ten by se asi pod jeřáb moc nehodil. To bude spíš podvozek RT.
Co se týká těch výkreů, tak asi moc neuspějěš, protože je málo i fotek. Prolez ale Truck-forum, tam jsem zahlídl fotky toho jeřábu ze současnoti, dokonce v provozu. Jinak mě napadá ještě člověk, co píše do sekce modely 1:87 na Truck-foru, který staví především jeřáby, a model AD 100 už tam taky představil. Podle něčěho ho postavit musel. Má tam přezdívku Jeřábník. Zkus ho oslovit, třeba ti pomůže.
Nakonec bych ti ještě doporučil, jestli tu knížku vlastníš, přečti si ji. Budeš mít v těch typech mnohem jasněji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků