Stará láska nerezaví, a tak jsem se tentokrát rozhodl pro stavbu mého nejoblíbenějšího auta, a to TATRA 148. Protože se mi líbí dlouháni, tak volba padla na valník, který se svými rozměry přibližuje autobusu. Model opět bude vlastní výroby, doplněn koly od haulera. Šedý nátěr a logo ČSAD je samozřejmost. Vždycky začínám kabinou, a není tomu jinak ani tentokrát. Tak tady je pár fotek.
Naposledy upravil šachťák dne 23 srp 2010, 20:32, celkově upraveno 1
Kabina prodělala olakování a doplnil jsem ji interierem. Na první fotce je demonstrace použití leptaných dílů od haulera. Bohužel se mi z celé sady hodí právě jen maska, takže docela drahá sranda. Naštěstí není v sadě sama a tak ji využiju ještě pro další 148ku a pro jednu 138ku. Pořád lepší, než se s tím trápit sám.
Překonal jsem lenost způsebenou horkem a trochu pohnul se stavbou. Podvozek je tedy v celku a čeká na lak. Teď se vrhnu na korbu a pak to asi stříknu najednou. Tady je pár fotek.
Tak na toto sa teším rád si pripomeniem staré časi ked sme išli tri hodiny z Púchova do Bratislavy (a naspäť) asi 60hm/h a aj to už sa išlo rozpadnúť Presne na Tatre 148 Valník. Zatial to vyzerá ako vždy super.
Tak dneska už nad tim dřepim od rána a tohle je výsledek. Díly korby čekající na smontování. Jinak, taky mám za sebou docela dost jízd s babkama. Od sklápěček po různý jeřáby, plošiny a dokonce tryskáče, ale takhle pomalu nejela teda ani jedna .
Korba je v kupě a přibyl pomocný rám. Taky jsem spasoval kabinu, i korbu s podvozkem. Teď to celý fouknu a potom mě čeká ještě motor, výfuk, vzduchojemy...