Tak už mi došli nejaké veci tak môžem pokračovať,na predku budu balóny ,tie kolesa budu jak su aj na vlečke spravím chrómové,celé auto bude zladené do chrómu tak dúfam že sa bude páčiť
Hm, tak to se ubírá směrem, který se mi ani trochu nelíbí. Uvědomuješ si, že z toho vzejde kombinace víceméně absolutně nereálná a nesmyslná? Auto s rukou a k tomu chromový trilexy a spousta dalšího chromu? Nedej bože, aby jsi na to naplácal chromový výfuky a moderní rampy se světlama.
Neříkám, že to takhle nesmíš stavět a pokud se Ti to líbí, tak je to asi v pořádku. Chci ale říct, že u mě je tohle "vepřovina" a veškerej chrom z toho auta by jsi měl zahodit hodně daleko. Trilexy by byly zajímavý, ale chromový trilexy? To je takovej nesmysl, až se mi z toho chce brečet. Chromový trilexy má na světě dost malý množství aut a pak je třeba si uvědomit, že trilexy málokdy bývají chromový úplně celý. Středy kol jsou obvykle v barvě, celej chromovej trilexovej disk jsem snad nikdy neviděl a pokud někde na světě existuje, rozhodně to není na valníku Volvo F12.
Já bych se nad tím ještě být tebou zamyslel. Buď z toho bude střídmej model pracovního auta nebo kolotočářsko-cirkucáckej vergl pod hromadou chromu, kterým ukážeš světu jedině to, že na sebe chceš upozornit. Ale tohle není ten pravý způsob jak upozorňovat okolí na svůj model.
No šak ja tam tie stredy nastriekam ešče nejak,ale máš kopu starých aut ktoré sú tak vyčačkané jak keby mali 5 rokov, takze ja v tom žiadny problém nevidím a stavám to pre seba čiže jak sa to mne páči