Zdravím,tak dnes konečně zazvonil ježíšek a já se můžu pustit do stavby. Barevné provedení modelu bude podle přiložené fotky,ale nebudu se toho držet úplně,nejspíš jen v barvě. Na přední nápravu přijdou Balony od KFS a vyměnit příjdou i zadní náboje. Na modelu se pokusím vytvořit kabeláž. Tak dost psaní a jdu na to
tak první progress...roste to nějak podezřele rychle,za chvilu začnu tvořit kabeláž. Není toho zatim udělanýho moc,vsechno pečlivě brousím a lepím,nikde moc lepidla.
Tak jsem zacal pracovat na kabelazi. Udelal jsem zatim jen rozvoy vzduchu. Vcera me Globe ( DIKY GLOBE ) pomohl se schematem,podle ktereho jsem to delal.Protozeale nemam zadnou vrtacku,diry ve vzduchojemech jsem delal horkou jehlou,tim ale vznikly az moc velky diry,takze kolem kabelu na vzduchojemech to budu jeste opravovat. Nevim jestli je potreba kabely nejak uchytit k ramu nebo jestli to muze byt takhle navolno. Kdyby tam neco nesedelo tak prosim napiste,budu jen rad
máš to zatím moooooc pěkný já hlavně dělám rally auta a proto jsem si koupil kamion subaru teamu,tak ho mám taky někdy v plánu. chci se tě prosím tě zeptat,z čeho děláš ty hadice? díky
díky,jsem rád že se líbí ty hadice jsou udelany z rybarskyho vlasce,prumer 0,5 mm. Tento prumer mam na rozvody vzduchu,na rozvody elektriky pouziji nejspis s mensim prumerem ( asi 0,2 ). Jinak v Subaru Racing Teamu je taky Streamlina,tak tady aspon uvidis co te ceka
Ahoj.Předloha je pěkná, držim palec. Moch bys mi prosim poslat ňáký to schéma?? Dík
Matěj "MACÍNO" Macháček ---------------------------------------------------------------------- "Tenhle svět je sice super, ale někdy neni tak úplně super." Rozestavěno: Mercedes-Benz Actros 1844 SCHMITZ
ja si ju tiez chcem kupit, mali ju na modeltrucksandparts, ale vcera som cekoval uz tam nieje v ponuke dufam ze sa mi ju podari este zohnat, mam ju v plane spravit vo farbach steel trans, kedysi za mladi ich mali vo flotile, frajerska masina ked som bol este maly chalan, stala u nas na sidlisku pri krajnici, tak som sa zastavil s bicyklom a cumel na nu asi 10 minut
No, doporucuju Ti sehnat si ji co nejdriv, protoze to byla limitovana serie a kdyz se vyprodaji, dalsi uz nebudou. Nech si to poslad od Bilka z Prahy, posilaji na dobirku i na Slovensko.