Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

DAF XF Super space Cab

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

DAF XF Super space Cab

Příspěvekod VolvoManiak » 08 čer 2008, 19:21

Predstavuji vam svuj dalsi model DAFa. mam v umylu udelat ho se sklopkou takze trosku zaspineneho orezleho atd.. !! tak doufam ze se vam tato stavba bude libit!! :twisted: :lol: :lol:
Přílohy
P6080007.JPG
Interier
P6080005.JPG
Točna
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Re: DAF XF Super space Cab

Příspěvekod VolvoManiak » 08 čer 2008, 19:37

fotka meho snazeni o namazanou tocnu myslim ze se celkem povedla. a foto interieru na palubku jsem udelal stolecek s TV hadici se vzduchem zaspinena podlaha kdyz je nejakej dobytek linej se zouvat :lol: :lol: na posteli noviny a mapy. tod zatim vse!!
Přílohy
P6080009.JPG
...
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VolvoManiak » 08 čer 2008, 19:52

patina neni jeste porade dodelala!! 8)
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Madish » 08 čer 2008, 20:09

Bahno vypadá dobře a ta telka je dobrá úchylárna! Jen tak dále :D
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
"Každej chce kedlubny!"
http://www.kedlubna.com
"Ronnie Peterson - Narodil se, aby jezdil s čímkoli, ale hlavně bokem"
F1 Racing, 05/2008
Madish

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Globetrotter.XL » 08 čer 2008, 20:57

Cece toho bahna tam mas zasejc nejak moc a strasne hruby :? ale ta tocna je super, vypada to dost realne, jak si to delal?

jo.. a vzadu ten ram jak ti presahuje za blatnikama zadnima tam uz bejt nema.. je tam u starsiho 95XF a nebo u 105, ale jsou na nem vzduchojemy.. u tydle rady vubec neni a ram konci hned za uchycenim stabilizatoru
Přílohy
_MG_0025.JPG
Hotovo: viewtopic.php?f=166&t=55013

Rozestavěno: viewtopic.php?f=166&t=55013
Globetrotter.XL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Samin » 08 čer 2008, 21:31

No teda tvuj Daf jezdí trucktrial? to bahno je fakt hrubý, spíš zkus pistolí/pigmentama
Vojtěch"Samin"Samek
KPM Kaznejov
Samin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jouda » 08 čer 2008, 21:54

Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu :? . Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky :D . Pokud to má tahat sklopku,chybí ti tam nádrž na hydrauliku a příslušentví (i když jsem už viděl komplet hydrauliku včetně pohonu komplet na návěsu :shock: ). V ostatním souhlasím Globem. :D
Je to sice dál,ale o to horší cesta.........
Jouda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod gedash » 09 čer 2008, 11:23

bahno je fakt hrubý, pokud nemůžeš pistolí, tak zkus natupovat (ne roztírat štětcem) patinátor a pak zaláknout, určitě to bude vypad líp :-)
gedash

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VolvoManiak » 09 čer 2008, 11:55

Jouda píše:Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu :? . Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky :D . Pokud to má tahat sklopku,chybí ti tam nádrž na hydrauliku a příslušentví (i když jsem už viděl komplet hydrauliku včetně pohonu komplet na návěsu :shock: ). V ostatním souhlasím Globem. :D

já v kabine mam telku na stejnem miste!! :lol:
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VolvoManiak » 09 čer 2008, 11:57

Globetrotter.XL píše:Cece toho bahna tam mas zasejc nejak moc a strasne hruby :? ale ta tocna je super, vypada to dost realne, jak si to delal?

jo.. a vzadu ten ram jak ti presahuje za blatnikama zadnima tam uz bejt nema.. je tam u starsiho 95XF a nebo u 105, ale jsou na nem vzduchojemy.. u tydle rady vubec neni a ram konci hned za uchycenim stabilizatoru

ok globe s bahnem si jeste pohraju a stim ramem taky!!tu tocnu jsem napatlal tuhou temperou!! 8)
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod usatej_Jimmy » 09 čer 2008, 14:50

máš to pěkný...líbí se mi to, ale ta točna není moc reálná...ještě by si ji mohl udělat lesklou, aby to vypadalo jako vazelína...stačil by lesklej lak nebo co sem zkoušel já, tak kuchyňskej olej a normálně jen přetřít :lol:
Všude jinde jako Kečup, mikro_Kečup nebo Dvojkař
Volte mě...!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vize: MAN 26.321 + Timber Trailer
Patlám: viewtopic.php?f=158&t=48150
usatej_Jimmy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jouda » 10 čer 2008, 00:17

VolvoManiak píše:
Jouda píše:Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu :? . Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky :D . Pokud to má tahat sklopku,chybí ti tam nádrž na hydrauliku a příslušentví (i když jsem už viděl komplet hydrauliku včetně pohonu komplet na návěsu :shock: ). V ostatním souhlasím Globem. :D

O.K,ber to jen jako názor,mám CFu a tam si nedokážu představit,že bych si pravej roh kabiny kde není pořádně vidět k chodníku ,,zaprasil" televizí :wink:
Jouda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VolvoManiak » 10 čer 2008, 11:23

Jouda píše:
VolvoManiak píše:

O.K,ber to jen jako názor,mám CFu a tam si nedokážu představit,že bych si pravej roh kabiny kde není pořádně vidět k chodníku ,,zaprasil" televizí :wink:

ok beru :lol: ale znam i takovy borce co tam maji i kavovar :lol: :lol:
VolvoManiak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jouda » 10 čer 2008, 12:25

Tak ten ja mam v kabine taky,ale tak abych pres nej videl a hlavne na nej dosahnul od volantu :grin: :grin: :grin:
Jouda

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno