Jouda píše:Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu. Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky
. Pokud to má tahat sklopku,chybí ti tam nádrž na hydrauliku a příslušentví (i když jsem už viděl komplet hydrauliku včetně pohonu komplet na návěsu
). V ostatním souhlasím Globem.
Globetrotter.XL píše:Cece toho bahna tam mas zasejc nejak moc a strasne hrubyale ta tocna je super, vypada to dost realne, jak si to delal?
jo.. a vzadu ten ram jak ti presahuje za blatnikama zadnima tam uz bejt nema.. je tam u starsiho 95XF a nebo u 105, ale jsou na nem vzduchojemy.. u tydle rady vubec neni a ram konci hned za uchycenim stabilizatoru
VolvoManiak píše:Jouda píše:Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu. Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky
. Pokud to má tahat sklopku,chybí ti tam nádrž na hydrauliku a příslušentví (i když jsem už viděl komplet hydrauliku včetně pohonu komplet na návěsu
já v kabine mam telku na stejnem miste!!
Jouda píše:VolvoManiak píše:Jouda píše:Není to špatné,jen u té telky a stolku.......na DAFech je půvabné to,že ten stolek co má z výroby je super,tekže tam nic dodělávat nemusíš a těžko budeš koukat na bednu přes celou kabinu. Ty potahy na sedačkách bych asi udělal matným odstínem,nebo použil látku. Těch barevnejch knoflíků na přístrojovce máš moc,jediný který je v reálu v jiné než černé barvě jsou červené varovky
já v kabine mam telku na stejnem miste!!
O.K,ber to jen jako názor,mám CFu a tam si nedokážu představit,že bych si pravej roh kabiny kde není pořádně vidět k chodníku ,,zaprasil" televizí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků