Ahoj,davam vam sem misto fotek odkaz na muj web, kde mam krome jinych take rozestavenou Scanii R500. Tak kdyz nekdo budete chtit, tak tam mrknete. Moje modely nejsou nic dokonaleho (jsem zacatecnik).

Rozestavěno: Scania R560 Highline - Vápeník
Globetrotter.XL píše:ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS![]()
koubasek píše:Globetrotter.XL píše:ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS![]()
Díky. Třeba to dělat budoua to pak bude teprve paráda, takhle to má k dokonalosti dost daleko. Ale já bych si to stejně asi nekoupil, protože když tam vidím ty ceny
to jsem si radši upatlal sám i ty ornamenty na boční okýnka
. Já zase obdivuju tu tvoji rychlost, ten Daf XF
a je tak krásnej.
nedlloyd píše::grin: No a to jsi ještě neviděl toho mýho
Globetrotter.XL píše:koubasek píše:Globetrotter.XL píše:ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS![]()
Díky. Třeba to dělat budoua to pak bude teprve paráda, takhle to má k dokonalosti dost daleko. Ale já bych si to stejně asi nekoupil, protože když tam vidím ty ceny
to jsem si radši upatlal sám i ty ornamenty na boční okýnka
. Já zase obdivuju tu tvoji rychlost, ten Daf XF
a je tak krásnej.
ten daf byl trochu vyjimka, puvodne sme je chteli s nedlloydem postavit za vikend, tak sem si chtel zkusit v jakym nejkratsim case se da postavit hezkej model..
co se tyce cen KFS.. zezacatku se mi to zdalo taky dost, ale jak tomu clovek jednou prijde na chut..
Globetrotter.XL píše:jinak peknej chromovej/hlinikovej povrch umej udelat i autolaky obycejny ve spreji.. kdyz se to tim dobre foukne, je to skoro jak alcad
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků