Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

SCANIA R500 \8/

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

SCANIA R500 \8/

Příspěvekod koubasek » 19 dub 2008, 21:33

Scania R500 V8 Topline.
Ahoj,davam vam sem misto fotek odkaz na muj web, kde mam krome jinych take rozestavenou Scanii R500. Tak kdyz nekdo budete chtit, tak tam mrknete. Moje modely nejsou nic dokonaleho (jsem zacatecnik). :x zde je odkaz : http://www.tomtruckmodel.estranky.cz/
Rozestavěno: Scania R560 Highline - Vápeník
koubasek

• Odpovědět s citací

Re: SCANIA R500 \8/

Příspěvekod koubasek » 24 črc 2008, 15:55

Tak je konečně hotovo :P viewtopic.php?f=12&t=24539
koubasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mikeš » 24 črc 2008, 16:09

je to super =D> a moc se mi libej ty zaclonky.Moh bys mi poslat vlajecky?? [-o<
Michal ''Mikeš'' Macháček[/b]
Mikeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 24 črc 2008, 16:39

Obvykle takovýhle Scanie, přesně jako máš Ty, nesnáším, především co se týče stylu, ale ta Tvoje se mi líbí a vypadá to na kus poctivý práce. Zajímalo by mě jak jsi dělal ty záclonky?
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koubasek » 24 črc 2008, 20:13

Díky, jsem rád že se líbí. pro Mikeš: ty vlaječky můžu poslat, ale je to dělaný v zoner callisto, spíš by jsi měl lepší, když si stáhneš fotku originál vlaječky a poté v ňákým gragickým programu zmenšíš jak potřebuješ. třeba tady je pár fotek :http://www.truckerbazaar.nl/N_frame.html?http://www.truckerbazaar.nl/V8_power_fanshop__11__N_grp_54-1.html . pro nedlloyd : mě se právě zase upravený scanie líbí, ale příště už takový úpravy dělat asi nebudu, protože s tím bylo dost práce a výsledek není takový jakej bych chtěl (asi by to bylo lepší kdybych nakoupil něco od kfs atd., takhle to je takový domácí vymejšlení podle fotek a tak :? )no a ty záclonky, to asi myslíš ty "bambulky" že ?? nastříhal jsem si kousky nitě a pak jen jejich konce namáčel do herkulesu (několikrát). ale je to hoooooooooodně zdlouhavý (hlavně když je těch kuliček víc :D ).
koubasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mikeš » 24 črc 2008, 20:18

dyztak mi to posli na millenium99@seznam.cz . dik ;-I
Michal ''Mikeš'' Macháček[/b]
Mikeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Globetrotter.XL » 25 črc 2008, 16:57

ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS :arrow: :D
Hotovo: viewtopic.php?f=166&t=55013

Rozestavěno: viewtopic.php?f=166&t=55013
Globetrotter.XL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koubasek » 25 črc 2008, 22:02

Globetrotter.XL píše:ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS :arrow: :D

Díky. Třeba to dělat budou :-D a to pak bude teprve paráda, takhle to má k dokonalosti dost daleko. Ale já bych si to stejně asi nekoupil, protože když tam vidím ty ceny :x to jsem si radši upatlal sám i ty ornamenty na boční okýnka :D . Já zase obdivuju tu tvoji rychlost, ten Daf XF :mrgreen: a je tak krásnej. [-o<
koubasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 25 črc 2008, 22:05

:grin: No a to jsi ještě neviděl toho mýho :grin:
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Globetrotter.XL » 25 črc 2008, 22:07

koubasek píše:
Globetrotter.XL píše:ty jo s tema bambulkama je to super figl, ale je jich jak nas..., nesel bych do toho ani nahodou a obdivuju tvoji trpelivost =D ja si raci pockam nez to zacne delat KFS :arrow: :D

Díky. Třeba to dělat budou :-D a to pak bude teprve paráda, takhle to má k dokonalosti dost daleko. Ale já bych si to stejně asi nekoupil, protože když tam vidím ty ceny :x to jsem si radši upatlal sám i ty ornamenty na boční okýnka :D . Já zase obdivuju tu tvoji rychlost, ten Daf XF :mrgreen: a je tak krásnej. [-o<

ten daf byl trochu vyjimka, puvodne sme je chteli s nedlloydem postavit za vikend, tak sem si chtel zkusit v jakym nejkratsim case se da postavit hezkej model..

co se tyce cen KFS.. zezacatku se mi to zdalo taky dost, ale jak tomu clovek jednou prijde na chut.. :twisted:

Globetrotter.XL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koubasek » 25 črc 2008, 22:11

nedlloyd píše::grin: No a to jsi ještě neviděl toho mýho :grin:

No já doufám že ho někdy uvidím :D jestli bude v tom časopise jak jsem někde četl a něco málo je vidět i na těch fotkách Magnuma =D>
koubasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koubasek » 25 črc 2008, 22:20

Globetrotter.XL píše:
koubasek píše:

ten daf byl trochu vyjimka, puvodne sme je chteli s nedlloydem postavit za vikend, tak sem si chtel zkusit v jakym nejkratsim case se da postavit hezkej model..

co se tyce cen KFS.. zezacatku se mi to zdalo taky dost, ale jak tomu clovek jednou prijde na chut.. :twisted:

No ještě uvidím. Teďka už pomalu začínám s Actrosem Black E... a tam by to chtělo dát balony a ty od KFS jsou moc pěkný. Hlavně ty aluminium nebo jak se to jmenuje, ty z ??resinu?? už by se museli barvit :? a já nemám alcad a navíc jsem resin v reálu ještě snad ani neviděl :D
koubasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Globetrotter.XL » 25 črc 2008, 23:15

no ty hlinikovy sou sice moc krasny, ale 17 liber bych za ne asi nedal :-D ja mam alcad ted taky poprvy objednanej, tak uvidim.. a resinu se nemusis bat, je to plast jako kazdej jinej, trochu mekci a trochu vic jedovatej.. ale jinak se s tim dela v pohode =)

Globetrotter.XL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Globetrotter.XL » 25 črc 2008, 23:15

jinak peknej chromovej/hlinikovej povrch umej udelat i autolaky obycejny ve spreji.. kdyz se to tim dobre foukne, je to skoro jak alcad

Globetrotter.XL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod koubasek » 26 črc 2008, 20:27

Globetrotter.XL píše:jinak peknej chromovej/hlinikovej povrch umej udelat i autolaky obycejny ve spreji.. kdyz se to tim dobre foukne, je to skoro jak alcad

No já právě občas používám "dekorační chrom" (nebo jak se to jmenuje) od Motipu a vypadá to docela pěkně, ale nesmí se na to šahat prstama protože se dost stírá (i po přelakévání) :( , a alcad se taky takhle stírá ?? nebo nevíš ještě o ňejákém jiném chromu ve spreji než je ten od motipu pls ????
koubasek

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno