Velice pěkné, myslím. Ale je to v rozestavěno. Chybí popis či vysvětlení co jste jak dělal !! Zda je něco z nějakého modelu,či vše plastové destičky a profily + resin ??
No je fakt, že by se k tomu mohlo něco napsat. Nehledě na to, že je tam vidět i nějakýho Phoenyxa a o něm není nikde ani zmíňka. Každopádně klobouk dolů před takovouhle parádní papírovou prácičkou.
šachťák-Phoenix to bude tahat,to je jen uházka budoucí soupravy.Akorát jsem se zasekl na nějakých věcech u kabiny.V každém případě jestli se ho podaří dokončit,tak ho sem dám
Jelikož to Martin nenapsal, tak já se pokusím přiblížit model jako takový. Jedná se o papírový model z mé tužky. Je to kompletně celé z papíru ( základ je čtvrtka 160g/m3) Předlohou mě byl 3-osý vlek Panav s hliníkovou agro nástavbou. Měřítko je 1:25. Vlek bude tahat Tatra Phoenix Prasident 6x6 také s hliníkovou agro korbou. model je na 13 stranách A4 plus návodové náčrtky. Rozměry 370 x 130 x 95 mm ( d x v x š )
mbactros píše:Martin ma nejaku inu verziu, alebo bude este kabinu prefarbovat? Präsidenty som videl iba vinovocervene...
Nene nemá jinou verzi, foto předlohy jsem mu dával, ale sám si zvolil tuto barvu kabiny a i vleku a já mu do toho nekecám. Volba barev je plně jeho volba. On by si ani do toho kecat nenechal
Sice ne verze Prasident, ale tyto dlouhé boudy jsem videl už v mnoha barvách například ve verzi lesák.