nuz v praci pri vyrobe tejto lyzice 2.5 m3 na bager GHH,ma zhodila tato bocnica zo stehovacskeho stola a 100 kg chlap padol zo stola na zem rovno na zapastie a tym padom som majitelom triestivej zlomeniny zapastia a modely su v prdeli.
Nějakou takovouhle potvůrku jsem před lety stavěl jako vystřihovánku z ABC, jen žlutou. Ale ruce mi zůstaly celý... Tak ať ti to brzo sroste ať zas můžeš bez omezení patlat.... Pardón, patlám já. Ty modelaříš Jarda
joj to je škoda tak sa uzdrav čím skôr aby sme mohli obdivovať tvoje rýchlostavby klobúk dole šéfe, ja mať toľko elánu a talentu ako ty tak som hneď šťastnejší človek
úžasné dni naplnené inšpiráciou a chuťou do stavby
kedze uz mesiac sedim doma na peerdeli a podla MUDR este dalsich 5 mesiacov budem,s modelom som ani nepohol, a straaasne mi to chyba kedze mi minuli tyzden dali ortezu namiesto sadry kedze mam super chirurga ktory mi povolil "modelovanie" s tym aby som si pomaly zacal rozhybavat zatial len prsty tak som sa sice neobratne ale predsa pustil pomaly do tatry.
clovek bi sa cudoval ,co vsetko sa da robit jednou rukou a s par urobitkami,a s par pripravkami a hlavne za pomoci manzelky (druha ruka)
predna naprava a zadne vaky (vsetko zatial len rozrobene) stredova rura bola hotova tesne pred urazom